Под Николаевом спасли редкого дельфина

Переглядів: 864

28 квітня 2020 16:48

Под Николаевом спасли редкого дельфина фото

С помощью катеров животное преодолело 17 км акватории реки в сторону Бугского лимана.

В реку Южный Буг в Николаевской области из моря заплыл черноморский афалин. Краснокнижного дельфина спасали работники Николаевского рыбоохранного патруля.

"Спасти дельфина не так просто. Для этого нужно специальная техника и оборудование. С помощью катеров животное преодолело 17 км акватории реки в сторону Бугского лимана", – рассказал начальник Управления Госагентства рыбного хозяйства в Николаевской области Евгений Мищенко.

На помощь животному направили ​​рейдовую группу. Сначала афалин был очень напуган и игнорировал все попытки помочь. Позже он успокоился и пошел на контакт.

 

27 квітня на гарячу лінію надійшло повідомлення про те, що в річці Південний Буг поблизу с. Себіне знаходиться дельфін. До місця події була направлена рейдова група. Прибувши на місце рибпатрульні побачили чорноморського афаліну, який був дуже наляканим та ігнорував усі намагання допомогти. Згодом дельфін заспокоївся та пішов на контакт. Врятувати дельфіна не так просто. Для цього потрібне спеціальна техніка та приладдя. Проте, нам вдалося домогтися позитивної динаміки та дельфін пішов на контакт. За допомогою катерів тварина подолала 17 км акваторією річки в сторону Бузького лиману. На жаль, з настанням темряви дельфін загубився. Державні інспектори продовжують рятувальну операцію, - коментує начальник Управління Державного агентства рибного господарства у Миколаївській області #ЄвгенМіщенко. #БудніМРП #Миколаївськийрибоохороннийпатруль #рибоохороннийПатрульМиколаївщини #МРП #ДАРГ #рибоохороннийпатруль #новини #ПівденнийБуг #чорноморська_афаліна #афаліна #дельфін

Gepostet von Миколаївський рибоохоронний патруль am Dienstag, 28. April 2020

Источник: Корреспондент



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: