Мелітополець Олексій Петров вимагає вибачень від директора ДБР через образу

Переглядів: 1348

14 листопада 2019 13:37

Мелітополець Олексій Петров вимагає вибачень від директора ДБР через образу фото

Минулого тижня Україну сколихнула новина про те, що ДБР (Державне бюро розслідувань) повідомило про підозру начальнику Головного управління розвитку і матеріального забезпечення Збройних сил України генерал-майору Дмитру Марченку.

Бійці ООС, ветерани АТО, патріоти України стали на захист свого побратима. Вони вважають справу сфальсифікованою й вимагають прозорого розслідування. У соціальних мережах навіть збирали гроші на хорошого адвокати для Марченка.

На слуханнях товариші всіляко підтримували бойового генерала. Це неабияк дратувало підлеглого директора ДБР Романа Труби та слідчого Дмитра Олексенка, який назвав присутніх в залі Печерського суду «ушльопками».

Наш земляк, офіцер ЗСУ, лейтенант Олексій Петров попросив вибачень за образу, адже на той момент у залі суду були присутніми три Герої України, учасники війни з Росією та волонтери.

Нагадаємо, ДБР почало розслідувати справу із бронежилетами влітку 2019 року. Спочатку розпочалися обшуки у депутата від партії «Європейська Солідарність», волонтера Юрія Бірюкова. Дмитро Марченко тоді звернувся з офіційною заявою й наголосив, що справа сфабрикована, готовий був публічно розказати всі деталі. За його заявою ДБР спеціально вводить суспільство в оману, щоб дискредитувати Міноборони.

Пізніше вже Дмитра Марченка зробили головним фігурантом справи, при цьому не надавши достовірних доказів. 11 листопада Печерський суд постановив заарештувати генерал-майора Марченко з можливістю виходу під заставу розміром у 76 млн грн. Військового підозрюють у закупівлі на 60 млн грн, начебто, неякісних бронежилетів «Косар» для ЗСУ.

Источник: forpost.media



Имя:
Ваш комментарий:

Аноним
14 листопада 2019 г. (13:46)

Леша,а чому не в окопах?А тому що ты дутый хэрой и псевдопитриот!Так шо иди,иди, и не просто иди...Надеюсь,понял куда,атошное чмо!

Аноним
14 листопада 2019 г. (13:48)

"участники войны с Россией" - Россия знает, что у нее война с Украиной?

Аноним
14 листопада 2019 г. (13:56)

Леша херой, не ушлепок, просто имбицил.

Аноним
14 листопада 2019 г. (13:56)

Некисло вытиран устроился. Поселфился полгода далеко за линией фронта, получил УБД, усиленно лизал очко Порошенко и получил теплое место в Киеве. В АТО никакой вышиванкой не затащишь.

 

П..издеть в эфире говноПрямого - это не в окопах сидеть под обстрелами.

гость
14 листопада 2019 г. (14:22)

Смешно...Требует... У жены борщ требовать будешь, чмо майданутое.

Аноним
14 листопада 2019 г. (15:00)

Чем хороши ватники, всегда сидят ровно при любых раскладах, ну могут немного погавкать. А ветераны АТО своё слово ещё скажут.

Аноним
14 листопада 2019 г. (15:08)

Хороши тем же, что и большинство активистов, патриотов и "ветеранов АТО" Чем дальше от линии фронта. тем ярче вышиванки и громче гимн

Аноним
14 листопада 2019 г. (16:49)

Вытыраны?Аха ха!Оцэ так вытыраны...Фронтовики-драповики,не вытыраны!А ще атошная мразь и мародёры!Нет у вас ублюдки ни чести,ни совести...

Аноним
14 листопада 2019 г. (17:34)

Шарий отлично про это быдло у себя в видео рассказал. Извенения за сообщение в личной переписке, тайну которой нарушили ушлепки?))) Большинство этих вояк надо под трибунал и судить, а говно СМИ РИА за розжигание межнациональной розни закрыть

Аноним
15 листопада 2019 г. (00:20)

Соси и не отвлекайся петух ватный

Спортсмен
15 листопада 2019 г. (07:21)

А ты уже отсмоктал, чучело шароварное? Зачем вываливаешь в сеть свои свидомитские фантазии?


Схожі новини: