Мелитопольский суд подробно разъяснил, почему отпустил кирилловских бандитов

Переглядів: 1492

7 серпня 2019 12:43

Мелитопольский суд подробно разъяснил, почему отпустил кирилловских бандитов фото
кирилловские бандиты

Мелитопольский горрайонный суд подробно прокомментировал, почему отпустили под домашний арест даже без применения браслетов тех, кто стрелял и резал в Кирилловке.

"5 серпня 2019 року слідчим суддею Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області розглянуте клопотання слідчого Мелітопольського ВП ГУНП в Запорізькій області, погоджене прокурором Мелітопольської місцевої прокуратури, про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно громадянина П., який підозрюється у вчинені кримінального правопорушення (злочину), передбаченого частиною четвертою статті 296 Кримінального кодексу України.
За результатами розгляду клопотання слідчим суддею було застосовано відносно підозрюваного П. запобіжний захід у виді домашнього арешту, строком на два місяці, без застосування електронних засобів контролю.

Також, 05 серпня 2019 року слідчим суддею Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області розглянуте клопотання слідчого Мелітопольського ВП ГУНП в Запорізькій області, погоджене прокурором Мелітопольської місцевої прокуратури, про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно громадянина Ш., який підозрюється у вчинені кримінального правопорушення (злочину), передбаченого частиною четвертою статті 296 Кримінального кодексу України.
За результатами розгляду клопотання слідчим суддею було застосовано відносно підозрюваного Ш. запобіжний захід у виді домашнього арешту, строком на два місяці, без застосування електронних засобів контролю.

Крім того, 06 серпня 2019 року слідчим суддею Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області розглянуте клопотання слідчого Мелітопольського ВП ГУНП в Запорізькій області, погоджене прокурором Мелітопольської місцевої прокуратури, про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно громадянина Ч., який підозрюється у вчинені кримінального правопорушення (злочину), передбаченого частиною четвертою статті 296 Кримінального кодексу України.
За результатами розгляду клопотання слідчим суддею було застосовано відносно підозрюваного Ч. запобіжний захід у виді тримання під вартою на строк 60 днів, тобто до 02 жовтня 2019 року, та визначено заставу у межах 80 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб в сумі 153680 гривень 00 копійок

Як вбачається з клопотань слідчого, 03 серпня 2019 року, приблизно о 09 годині 40 хвилин, П., Ч. та Ш., діючи спільно групою осіб, знаходячись біля території кафе «Сальвадор Далі», яке розташоване в смт. Кирилівка Якимівського району Запорізької області, маючи єдиний умисел на грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю та винятковим цинізмом із застосуванням вогнепальної зброї, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій, частини норм моральності поведінки у громадських місцях, з метою залякування, ігноруючи присутність інших осіб, при цьому Ч. здійснив постріли з пістолету «Форт-12» в бік Г., заподіявши останньому тілесні ушкодження.
Таким чином, вказані вище особи підозрюються у вчиненні хуліганства, тобто грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, вчиненого групою осіб із застосуванням вогнепальної зброї (ч. 4 ст. 296 КК України).

Звертаємо увагу, що ухвали слідчого судді не набрали законної сили та можуть бути оскаржені в апеляційному порядку протягом п'яти днів.
Повні тексти ухвал будуть проголошені 09 серпня 2019 року о 08 годині 35 хвилин, о 08 годині 45 хвилин та о 09 годині 30 хвилин.
Пошук процесуальних рішень по даному кримінальному провадженню можна здійснити в Єдиному державному реєстрі судових рішень за номером: 320/6372/19.

Додатково прес-служба суду повідомляє, що також органом досудового розслідування було встановлено, що 03 серпня 2019 року до Якимівської центральної районної лікарні від кафе «Сальвадор Далі» було доставлено громадянина М. з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини зліва, з пошкодженням передньої стінки лівого шлуночка серця, колото-різаними ранами грудної клітини справа та правого плеча. 05 серпня 2019 року від отриманих тілесних ушкоджень громадянин М. помер в приміщенні лікарні.
Разом із цим, матеріали поданих слідчому судді клопотань відносно П., Ш. та Ч. не містять жодних даних щодо складення слідчим або прокурором в даному кримінальному провадженні повідомлення про підозру у вчиненні умисного вбивства громадянина М., так само як і відомостей щодо вручення такої підозри будь-якій особі"  - сказано в сообщении пресс-службы суда



Имя:
Ваш комментарий:

Виталий
7 серпня 2019 г. (12:57)

Уволить судью, вместе с председателем суда

Гость
7 серпня 2019 г. (13:10)

Дай бог что бы эта информация дошла до зеленско! Позор судье и тем кто это надумал!((((

Аноним
7 серпня 2019 г. (13:44)

А почему менты вменяют статью ***ганство вместо убийства?

Гость
7 серпня 2019 г. (14:52)

Так всем известно что мелитопольский суд находится на содержании у бандитов

Гость
7 серпня 2019 г. (14:52)

Так всем известно что мелитопольский суд находится на содержании у бандитов

Гость
7 серпня 2019 г. (14:52)

Так всем известно что мелитопольский суд находится на содержании у бандитов

СТІКЕР
7 серпня 2019 г. (16:37)

Беспредел! 


Схожі новини: