У Запоріжжі затримали чоловіка, який спричинив травму поліцейському

Переглядів: 707

17 липня 2019 19:27

У Запоріжжі затримали чоловіка, який спричинив травму поліцейському  фото

Працівники Хортицького відділення поліції затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України чоловіка, який спричинив тілесні ушкодження поліцейському. Відкрито кримінальне провадження.

16 липня до Хортицького відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що до лікарні звернувся заступник начальника одного з секторів відділення поліції з травмою тулубу. Після надання медичної допомоги поліцейського відпустили.

Встановлено, що тілесні ушкодження правоохоронець отримав близько 13 години під час несення служби. Так, у дворі будинку по вулиці Курузова поліцейський намагався опитати громадянина за фактом крадіжки. Останній, побачивши співробітників поліції, дістав ножа, спричинив собі тілесні ушкодження, кинув ніж в бік поліцейських, проте не влучив. Під час затримання правопорушник чинив опір  та спричинив травму правоохоронцю.

Раніше судимого місцевого мешканця 1984 року народження затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Санкцією статті передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.  Триває досудове розслідування

Джерело: zp.npu.gov



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: