У Запоріжжі затримали підозрюваного у зґвалтуванні

Переглядів: 685

16 липня 2019 17:50

У Запоріжжі затримали підозрюваного у зґвалтуванні  фото

Поліцейські в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України затримали раніше судимого мешканця Дніпропетровської області, який підозрюється у зґвалтуванні жінки в Комунарському районі Запоріжжя. Відкрито кримінальне провадження.

15 липня близько 22:50 до оператора служби «102» надійшло повідомлення від громадянина про те, що в кущах по вулиці Привокзальній кричить жінка та кличе по допомогу.

На місце події був скерований наряд патрульної поліції, оперуповноважені сектору кримінальної поліції Комунарського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області та слідчо-оперативна група відділення поліції.

Вжитими заходами розшуку та завдяки оперативному реагуванню поліцейські встановили особу підозрюваного. Раніше судимого мешканець Дніпропетровської області 1971 року народження затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Встановлено, що потерпіла 1979 року народження йшла з вулиці Новокузнецької в напрямку Запоріжжя-1, до неї підійшов невідомий чоловік у стані алкогольного сп’яніння та почав чіплятись. Неподалік від «Дитячої залізниці» громадянин затягнув жінку у кущі та повалив її на землю. Остання чинила опір, зловмисник вдарив її та погрожуючи фізичною розправою, вступив з нею у статевий зв’язок проти її волі.

Речові докази вилучено.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Джерело: zp.npu.gov



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: