У Запорізькій області поліцейські затримали жінку після отримання хабара

Переглядів: 799

16 липня 2019 19:59

У Запорізькій області поліцейські затримали жінку після отримання хабара фото

Детективи Слідчого управління спільно з працівниками Управління захисту економіки у Запорізькій області одразу після отримання хабара затримали посадовця. Жінка отримала 4500 гривень за оформлення та видачу паспорта прив'язки тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності.

15 липня детективи Слідчого управління Головного управління Національної поліції в Запорізькій області спільно з працівниками Управління захисту економіки у Запорізькій області під процесуальним керівництвом прокуратури, викрили та зупинили злочинну діяльність посадовця, яка отримала від представника фізичної особи підприємця неправомірну вигоду в сумі 4500 грн.

Поліцейськими встановлено, що представник фізичної особи підприємця з метою встановлення розважальних павільйонів на території Приморського району, та отримання паспорта прив’язки розміщення тимчасових споруд звернувся до начальника одного з відділів Приморської районної державної адміністрації. Остання за отримання необхідного паспорта вимагала гроші  в сумі 6000 гривень. Також вона вказала, що готові документи він зможе отримати лише після повної оплати.

15 липня жінка отримала неправомірну вигоду у сумі 4500 гривень від суб’єкта господарювання. В якості посередника, для отримання грошей, зловмисниця залучила свого чоловіка. Правоохоронці провели обшук автомобіля останнього та вилучили речові докази. Крім того, поліцейськими проведено обшуки за місцем роботи та мешкання правопорушниці.

На даний час вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу громадянці.

Триває досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Джерело: zp.npu.gov



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: