Дитячі заклади оздоровлення та відпочинку перевіряють на відповідність державним стандартам

Переглядів: 745

15 липня 2019 20:30

Дитячі заклади оздоровлення та відпочинку перевіряють на відповідність державним стандартам фото

З метою перевірки на відповідність державним стандартам оздоровлення та відпочинку дітей проведено державну атестацію дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Прометей», який розташовано у Приморському районі.

У заході взяли участь директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Світлана Абдурахманова та члени атестаційної комісії.

Фахівці наголошують, що основний критерій оцінки діяльності закладів – це якість надання послуг та безпека дітей. Тож цього року атестація проводиться більш жорстко за всіма необхідними параметрами.

За результатами перевірки директору дитячого закладу оздоровлення та відпочинку було вказано на виявлені недоліки та надано рекомендації щодо їх усунення.

У цьому році планується проведення державної атестації 11 дитячих закладів, а саме: у Якимівському районі – «Вогник», «Салют», «Зміна», «Сіверянин», «Лазурні далі», «Сонячний»; у м. Бердянськ – «Мрія», «Райський куточок», «Червона гвоздика»; у м. Приморськ – «Прометей»;  у м. Запоріжжя – «Супутник». Наразі вісім закладів уже пройшли державну атестацію.

Джерело: pivdenukraine



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: