Вкрали гроші, які збирали на лікування доньки

Переглядів: 774

10 липня 2019 18:17

Вкрали гроші, які збирали на лікування доньки фото

Запорізьке подружжя, яке збирало кошти на лікування своєї доньки, залишилося з порожніми гаманцями. Нещодавно до їхньої квартири по вулиці Богдана Завади навідалися грабіжники. Тим часом жертва зловмисників – 23-річна Ксенія  може повністю втратити зір. Ще дев’ятикласницею вона осліпла на ліве око. Наразі родина намагається врятувати друге. Для цього дівчині мали зробити серйозну операцію.

Родина, в якої вкрали гроші, і досі не може оговтатися. Олена Піддубна розповідає: усе сталося поки вона з чоловіком були на роботі, а донька вже чекала на операцію в Києві. Гроші на лікування їй мали перевести наступного дня після крадіжки.

Олена розповідає, що проблеми із зором у доньки почалися ще в дитинстві через невдалу операцію. Дівчина не бачить на ліве око. Лікуванню чи відновленню воно не підлягає, треба ставити протез. Кошти на це родина збирала досить тривалий час. Очі для Ксенії ще і робота – дівчина працює журналістом. Зараз вона у Києві чекає на чи не 15-ту операцію. У такому становищі дівчині навіть їжу собі складно купувати.

Дівчині дуже потрібні гроші на операцію, аби врятувати зір на правому оці та поставити протез, який коштує близько 600 євро. Номери банківських карт: 5168745010079363 АБО 4731185616124571. Самій Олені говорити про ситуацію важко.

Натомість місцеві мешканці розповідають – крадіжки у цьому будинку трапляються постійно. Минулого року збиток на близько 10 тисяч гривень злочинці завдали і Тетяні. Згадує, зловмисники вправилися за 10 хвилин і добре, що діти не постраждали. Люди розповідають: в обох випадках злодії потрапили до квартири через двері прямо посеред білого дня. Тож, як захистити своє майно від незваних гостей, містяни не знають.

Джерело: ztv.zp



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: