Мелітопольщина стане центром Донцов-фесту

Переглядів: 885

27 червня 2019 16:25

Мелітопольщина стане центром Донцов-фесту фото

В Мелітопольскому районі планується крутий захід!

4-6 липня у Мелітополі та селі Орлове прогримить патріотичний «Донцов-Фест». Його програма пошириться на десять майданчиків.

Центром фестивалю першого дня стане краєзнавчий музей та магазин музичних інструментів Music hall в Мелітополі.

«У музеї ми проведемо історичний диспут за участі істориків та краєзнавців. Присвятимо його, звісно ж, вихідцю з Мелітополя, ідеологу українського націоналізму Дмитру Донцову, який надихнув нас на заснування фестивалю. Куратором диспуту є директор Інституту українознавства Богдан Галайко. Постать Донцова – неоднозначно трактується сучасниками. Тому дискусія обіцяє бути гарячою.

Завершить насичений день у музеї концерт найкращих українських кобзарів та лірників. Зокрема приїде цьогорічний лауреат Шевченківської премії кобзар Тарас Компаніченко. Паралельно співці виступлять у магазині музичний інструментів Music Hall», – розказав програмний директор «Донцов-Фесту» Валерій Гладунець ресурсу ZP.правда

Наступного дня, у п’ятницю, основна програма перебазується до Орлового – всього за 40 км від райцентру. Програма та простір зацікавить любителів більш активного проведення часу на фестивалях. Тут відбудуться військово-польові та національно-патріотичні вишколи для молоді з усієї України. Можна буде оглянути виставку військової техніки та стрілецької зброї, яка побувала на донбаському фронті. Мистецьку частину представлять виступи кобзарів та бардів.

Родзинкою open-air частини фестивалю стане великий концерт на великій сцені. Організатори зібрали виконавців зі всієї України. Це столичні гурти «Телері», «PoliКарп», «Варйон», хедлайнери рок-фестивалів «Тінь Сонця» та інші.

«Для найвитриваліших запропнуємо нічний кінозал. Покажемо фільми, які не треба додатково рекламувати. Зокрема, картину «Міф» про Героя України Василя Сліпака та «Кіборги» Ахтема Сеїтаблаєва», – додав Валерій Гладунець.

6 липня організатори «Донцов-Фесту» подбали, аби його гості змогли відсвяткувати Івана Купала за всіма традиціями. Крім традиційних обрядів та ритуального вогнища, відвідувачі навчаться танцювати народні українські танці разом з гуртом «Варйон».

Вхід на усі заходи – вільний.



Имя:
Ваш комментарий:

Флавио007
27 червня 2019 г. (17:38)

Довелось прочитать его главный высер. Взятый на вооружение галицкими националистами. И теперь мы видим, к чему это привело.

НА "ФЕСТ" - НИ НОГОЙ!

Аноним
27 червня 2019 г. (17:43)

Рагуль фэст - це для справжних довпоебив. Прохидным квитком на рагулячее сборище будет тест на извилину в виде пытань чий крым, тв хероям сала

Аноним
27 червня 2019 г. (17:44)

Ну так нет я рагулья других. Хуторской пещерный национализм, придуманный вырусью. Донцов дажеикукром не был

житель
27 червня 2019 г. (19:08)

опять фашистский шабаш -все какое то гавно наружу вытаскивают-идола надо-может троцкий подошел бы

Аноним
27 червня 2019 г. (23:16)

Хачериди,Тышлер,Гашинский,Судоплатов,Чухрай, Светличная... столько приличных людей жило в городе, а собираются по поводу какого то упыря.Он и на мове неразмовлял. Все его высеры переводила жена. Хфилосов мать его...такой приснится, заикой станешь.

Аноним
28 червня 2019 г. (08:04)

Я не пойму : местные активисты точно читали Донцова ?  А еврейское общество тоже будет учавствовать в этом "фесте", и если будет ,то в качестве кого ? Ибрагимова сама читала опусы Донцова о иудеях ? Мелитопольские невежды от миньковско-порошенковской банды просто сошли с ума окончательно - так хочеться еще больше власти и денег, что сами лезут в фашистскую печку-крематорий. Вот это и есть местечковая дегенератия.


Схожі новини: