Із державними святами селян привітав ансамбль із Запоріжжя

Переглядів: 764

27 червня 2019 13:01

Із державними святами селян привітав ансамбль із Запоріжжя  фото

Районні урочистості до Дня Конституції та Дня державного службовця відбулисяСеменівському будинку культури.

Приємним сюрпризом для присутніх став концерт академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці» обласної філармонії.

На урочистості завітало безліч гостей, серед яких були ветерани державної праці, колишні очільники райдержадміністрації, військові.

Голова Мелітопольської райдержадміністрації Сергій Селевич зазначив, що конституція сучасної України є основою демократії та ставить на перше місце права і свободи громадян.

Не оминули на святкуванні проблем, існуючих в державі голова Мелітопольської районної ради Олександр Мордик зауважив, що наразі труднощів вистачає та закликав спільноту району об’єднатися заради їх вирішення. Обидва очільники району подякували ветеранам держапраці за їх служіння народу та зауважили, що більшість із екс-держслужбовців і зараз займають активну громадську позицію.

Під час заходу також чимало теплих слів лунало на адресу військовослужбовців. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про загиблих героїв.

З нагоди державних свят спеціалісти райдержадміністрації та представники районних установ були нагороджені обласними та районним відзнаками. Головний лікар КУ «Мелітопольський психоневрологічний диспансер» Олександр Резніченко отримав медаль «За розвиток Запорізького краю».

Урочистості не оминув увагою і мелітопольський міський голова Сергій Мінько, він вручив почесну грамоту Запорізької обласної ради семенівському сільському голові Андрію Єрмоленку.



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: