Розшукують свідків аварії в Запорізькій області

Переглядів: 788

25 червня 2019 19:15

Розшукують свідків аварії в Запорізькій області фото

Працівники поліції встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди у місті Пологи, під час якої невідомий водій збив неповнолітню та зник з місця ДТП.

Слідчі Пологівського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області  проводять розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

24 червня близько 21:34 біля будинку по вулиці Робочій в місті Пологи сталася ДТП. Водій невстановленого автомобіля, рухаючись в бік провулку Кримського скоїв наїзд на дівчину 2002 року народження, яка їхала на велосипеді. У результаті аварії неповнолітня отримала тілесні ушкодження, з якими була доставлена до місцевої лікарні.

Водій зник з місця аварії. На даний час працівники поліції встановлюють марку автомобіля, особу та місцезнаходження водія.

Також для встановлення всіх обставин ДТП, поліція звертається із проханням відгукнутись очевидців події або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи руху автомобіля, за номером (066) 673-55-54.

Джерело: zp.npu



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: