Парковаться у горотдела полиции не запрещают, а «обращаются с просьбой»

Переглядів: 943

30 квітня 2019 09:20

Парковаться у горотдела полиции не запрещают, а «обращаются с просьбой» фото
Руководство Мелитопольского отдела полиции официально прокомментировало, почему не стоит парковаться у здания на ул. Гетманской, 83.

Напомним, что не так давно в редакцию обратился мелитополец, возмущенный тем, что ему, в отличие от полицейских, запретили припарковаться около горотдела. При этом никаких ограничивающих стоянку дорожных знаков здесь не установлено.

В пресс-службе полиции замечают, что установка подобного рода знаков правилами дорожного движения не предусмотрена.

- Правилами дорожнього руху України не передбачена можливість встановлення біля адміністративної будівлі Мелітопольського відділу поліції дорожнього знаку, який забороняє стоянку громадського транспорту крім службового. У зв’язку з недостатньою кількістю місць для стоянки транспортних засобів, правоохоронці системно звертаються з проханням до автовласників не залишати свої автомобілі безпосередньо біля будівлі поліції, тому що вони перешкоджають оперативному реагуванню, під’їзду та від’їзду патрульних автомобілів та службового транспорту. Питання організації місць для стоянки та зупинки транспорту знаходиться в компетенції місцевих органів влади.

Фото из архива "МВ"



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: