Запорожский губернатор прокомментировал слухи о побеге в США

Переглядів: 620

23 квітня 2019 13:08

Запорожский губернатор прокомментировал слухи о побеге в США фото
Глава Запорожской облгосадминистрации Константин Брыль прокомментировал опрос, опубликованный в "Фейсбуке" его оппонентами из партии УКРОП. Депутат областного совета Ярослав Гришин и депутат горсовета Михаил Прасол спрашивали у своих подписчиков, куда именно убежит запорожский губернатор после победы Зеленского - в Ростов или Майами, где у него, как утверждали народные избранники, есть недвижимость.

Также депутаты направили письмо в посольство США, в котором, среди прочего, просили запретить Константину Брылю въезд на территорию США.

"Класика роботи депутатів УКРОПу: вони голосують, а робити - мені, - написал Константин Брыль сегодня на своей странице в "Фейсбуке". — Буду відвертим, поки Прасол із Гришиним у соцмережах створювали опитування, куди саме я тікатиму, - мене це просто веселило. Адже опитування створюють хлопці, а робити знов мені! Цього разу давайте навпаки: ви голосували - ви й тікайте!

Тож, повідомляю: ні я, ні члени моєї родини не володіють нерухомістю в Маямі! І я вимагаю спростування недостовірної інформації, яка була поширена депутатом Запорізької міської ради VII скликання Михайлом Прасолом!

УКРОП регулярно розповсюджує недостовірну інформацію щодо моєї діяльності. Мета цьому - дискредитація влади та маніпуляції з суспільною думкою задля отримання політичних дивідендів.

Проте, нині народні обранці не знайшли нічого більш важливого, аніж порпатись у статках моїх та моєї родини. До того ж ще й надіслали звернення до посольства. Я зі своєї сторони також звернувся до Надзвичайного й повноважного Посла Сполучених Штатів Америки в Україні зі спростуванням ваших заяв.

А на майбутнє дуже прошу зрозуміти, що Посольство - це не чашка Петрі, в якій ви проводите досліди! Не забувайте: ваші забавки досить дивно позиціонують всю Україну і вас в тому числі!"

Михаил Прасол, в свою очередь, так прокомментировал результаты опроса:

"Друзі, рівно 3 роки тому генерал-губернатор Костянтин Бриль призначений на посаду голови Запорізької ОДА. А після виборів нового президента, ймовірно, тікає до Майамі, США!

За результатами нещодавнього опитування на моїй сторінці, 72% з вас проголосували саме за цей варіант. Це і не дивно.

За час головування Бриля в області до мене як до депутата неодноразово звертались мешканці міста та представники бізнесу, які повідомляли про здійснення адміністративного тиску на них з боку очільника обласної державної адміністрації та вимагання хабаря. Більше того - просто неймовірні декларації чиновника!

Більш того, зважаючи на високу активність в соціальних мережах його доньок, вбачається, що в США їх родина має маєток безпосередньо в Маямі. Він приховується в декларації, оскільки пояснити джерело походження коштів на його придбання та утримання губернатор навряд чи зможе".

Источник: Время Новостей


Имя:
Ваш комментарий:

Anonim
23 квітня 2019 г. (14:55)
Петины сосики   еще надеются на патрона  а вдруг случится чудо  и пукин нападе тогда барыга точно   останется в кресле и будем дальше сосаты Украину , типа реформы  идут. В запасе   у продажных падлюк типа брыло и проч еще месяц . Хозяева  массово побегут  ближе к  инагурации 

Схожі новини: