Областной прокурор прокомментировал громкое мелитопольское дело

Переглядів: 1607

1 квітня 2019 13:23

Областной прокурор прокомментировал громкое мелитопольское дело фото
Прокурора Запорожской области возмутил суд Мелитополя
Облпрокурор Валерий Романов в Фейсбуке прокомментировал назначение залога за мелитопольца, обвиняющегося в краже и вымогательстве.

Валерий Романов, в частности, отметил вот что:

«Деякі політикани продовжують труїти інформаційний простір гучними заявами, намагаючись негативним чином вплинути на роботу правоохоронних органів.
Не дивлячись на це, органи прокуратури продовжують займати наступальну позицію:
За процесуального керівництва прокуратури було проведено досудове розслідування відносно голови організованої злочинної групи Мелітополя на прізвисько «Туча» за фактами незаконного заволодіння транспортним засобом, незаконного поводження зі зброєю, незаконного позбавлення волі або викрадення людини, крадіжки з проникненням у житло, а також вимагання та нанесення умисних тілесних ушкоджень середньої тяжкості.
Саме тоді, прокуратура принципово виступила та домоглась обрання для фігуранта запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Згодом, коли до суду був направлений обвинувальний акт, попри позицію прокурора суд дав лідеру ОЗГ альтернативу у вигляді застави.
І з чим ми стикнулись? Знову злочин! Знову одіозного зловмисника затримують в результаті переслідування, як одного з фігурантів крадіжки з домоволодіння головного лікаря однієї з мелітопольських лікарень.
Нині прокурором Мелітопольської місцевої прокуратури зловмиснику було повідомлено про підозру у вчиненні вже нинішнього злочину, тобто нової крадіжки, вчиненої з проникненням в житло.
Завдяки послідовній позиції прокуратури, нині лідеру ОЗГ обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, проте суд визначив і розмір застави у розмірі майже 154 тис. грн.
Тим часом позиція прокуратури є непохитною, щодо таких одіозних злочинців, як голова організованої злочинної групи Мелітополя «Туча» може бути обраний лише один справедливий і адекватний запобіжний захід – це арешт!
З даною позицією прокуратура була і лишається послідовною!
Разом з тим, необхідно звернути пильну увагу на те, які політичні сили та громадські об’єднання почнуть захищати лідера ОЗГ від справедливого покарання, а також задуматись над питанням – з якою метою вони це роблять?»




Напомним, Артура Горобца обвиняют в вымогательстве, а также в совершении кражи.


Имя:
Ваш комментарий:

вася пупкин
1 квітня 2019 г. (13:47)
чемода-вокзал-магадан
Anonim
1 квітня 2019 г. (14:07)
и залог то детский...явно чтобі свалить.
Речь
1 квітня 2019 г. (20:01)
Прокурора на нары
Саня
1 квітня 2019 г. (23:56)
мелит ,что попало- дело более серьезного злодея : киднеппинг,убийство,кража,разбой - и Олег на свободе ....... а прокурор балаболит 

Схожі новини: