Голосуй! Без усякого «або»

Переглядів: 1020

31 березня 2019 08:35

Голосуй! Без усякого «або» фото

Найголовнішою темою цього тижня є вибори президента. Вони заплановані на 31 березня, і дай боже, не втратити глузду за цей час. Бо убезпечити себе від передвиборчої істерії не дуже виходить.

Заклики голосувати за того чи іншого кандидата лізуть з усіх щілин.

І аби ж то були саме заклики голосувати. Знаєте, існує легенда, ніби у цивілізованих країнах кандидати говорять про свої плани і аргументують, чому треба обрати саме їх. У нас – нє. У нас у кандидатів та їхніх штабів змаганнячко – хто найбільше виллє лайна на суперників.

А ще ж і прості українці – скільки сімейних драм розігрується щовечора перед телевізором між чоловіками та дружинами, батьками та дітьми...

Ми відписуємось від публічних осіб у соцмережах, бо вони виказали симпатію не тому кандидату, сваримось із друзями, які не розділяють наших вподобань, відправляємо агітки «неправильного» кандидата на смітник а агітки «правильного» - складаємо на холодильник…

І все це не дуже нормально

Але знаєте що мені до вподоби: дуже мало лишилося людей, яким байдуже.

Цьому доказ довжелезні черги людей, які хочуть проголосувати, біля відділу Державного реєстру виборців, безліч телефонних дзвінків від читачів з запитаннями, як проголосувати в тій чи іншій ситуації.

Тобто перший крок до громадянської відповідальності зроблено – все більше українців розуміють, що президентські вибори прямо впливають на їхнє майбутнє.

Наступним кроком має бути вміння робити вибір усвідомлений – не на емоціях, не тому, що кандидат красівий, а тому, що кандидат має чіткий план дій і говорить про те, як саме буде його реалізовувати. Інша справа, що серед сьогоднішніх кандидатів чіткі плани є далеко не у кожного.

Може на наступних виборах вони виправляться… Але поки шо мусимо голосувати за те, шо є. І голосувати обов*язково!






Имя:
Ваш комментарий:

Anonim
31 березня 2019 г. (10:51)
- Мыколька , чому кляти москали нас нэ люб_лять ?
- Тому шо мы справжни(настоящие) украинцы !

Anonim
31 березня 2019 г. (11:05)
Голосуемо !!!

Anonim
31 березня 2019 г. (11:12)
Дивлячись на кацапськи так звані пости, будь кому зрозуміло що від них треба бути як найдалі. Дика орда.

Схожі новини: