От души: поздравления с Новым годом 2019 на украинском языке

Переглядів: 1541

31 грудня 2018 16:34

От души: поздравления с Новым годом 2019 на украинском языке фото
Есть дела срочные, а есть важные. В предновогодней суете к числу первых относится выбор подарков, локации, украшений, наряда, закупка продуктов... А вот в списке важных задач в топе стоит подготовка поздравлений. Проявите родным, друзьям, коллегам и просто хорошим знакомым внимание и заботу, отправив праздничное смс-сообщение или открытку с искренними и теплыми пожеланиями.

Чтобы не ломать голову над составлением текстов, воспользуйтесь нашей подборкой лучших поздравлений с Новым годом 2019 на украинском языке в прозе и в стихах. Кстати, можете сохранить страницу в закладки, чтобы всегда иметь под рукой своеобразную шпаргалку. Она может пригодиться, например, за праздничным столом, когда придет очередь произнести торжественный тост.

Поздравления с Новым годом 2019 в прозе
По астрологическому календарю Новый год 2019 — год Желтой Земляной Свиньи. Она является символом семьи, верности, стабильности, достатка и благополучия. Именно этого мы и желаем вам и вашим близким!

***

Нехай родинний затишок, добро і благополуччя панують у вашій оселі. Хай рік новий принесе вам віру і надію у день прийдешній. Щастя вам у помислах і діях, успіхів у праці!

***

Новий рік — найяскравіше, найказковіше свято. Воно відгукується особливими мелодіями в серцях дітей та дорослих, щедрою рукою відсипаючи людям по всій землі добро і радість, веселощі та сміх, а найголовніше — дарує віру в чудо. І тому я хочу від усього серця побажати вам у Новому році особливого, чарівного настрою, щоб розпочинати будь-яку справу з натхненням, силами і енергією. Нехай за будь-яким поворотом долі вас чекають приголомшливо прекрасні події, які принесуть вам і вашій родині достаток, благополуччя, впевненість у завтрашньому дні. Богатирського здоров'я і простого людського щастя! З новим роком!

***

Нехай Новий рік принесе вам не лише багато щасливих моментів, але й впевненість у завтрашньому дні, щоб кожен ранок починався з відчуття радості і задоволення! Нехай вас переповнює жага до нових звершень, енергія та щира радість від життя, яка сама по собі є безцінним даром.

***

Новий рік на порозі! І навіть найсуворіші серця наповнюються очікуванням казки. У ці чарівні передноворічні хвилини хочеться побажати дорослого оптимізму і дитячої віри в те, що все з боєм курантів складеться по-новому і найвдалішим чином! Неважливо, що залишаємо ми в році, що минає: подякуємо йому за приємні миті й залишимо в минулому погане. Відкриємо білий, сніжний, Новорічний чистий аркуш і напишемо на ньому все те, що хочемо втілити в своїй долі. Нехай здоровими ростуть діти і радують своїм здоров'ям батьки. Нехай вдалою буде робота і приносить благополуччя в будинок і задоволення в серце. А в душі нехай править любов – до близьких, до життя, до світу. Бажаю, щоб це обов'язково збулося в Новому році!

***

Нехай Новий рік буде щедрим на любов, безмежне натхнення, дарує безліч можливостей відчути солодкий смак перемог. Бажаю процвітання, розвитку, злагоди і здоров’я вам, вашій родині та друзям!

Поздравления с Новым годом 2019 в стихах

Рік Новий – казковий час!

Хай здивує щастям Вас

Рік добра і рік кохання.

Тож приймайте привітання:

Будьте добрі та здорові,

Побажаємо любові,

Світла й радощів багато,

Щоб життя було, як свято!



***

Дай Боже Вам любові і тепла,

Добра в сім'ї і затишку в оселі,

Щоб щастя світла музика текла

В різдвяні свята, щедрі і веселі!

Хай здійснює бажання рік Новий,

Хай ваша справа процвітає,

З чудовим святом, радості і мрій

Я щиро з Новим Роком вас вітаю!



***

Коли проб'є дванадцята година,

І старий рік зустрінеться з Новим,

Хай пощастить і Вам, і всій родині,

Ми зичимо, щоб посміхнулись Ви!



Хай казку принесе на крилах вечір,

І казка щоб затрималась на вік,

І під ялинку щоб чарівні речі

Приніс Вам щедрий дядько Новий рік!



***

Хай рік Новий дає надій,

Здоров’я, виповнення мрій,

Прибутків вам, автівку, дім

І море щастя в домі тім,

Тепла та ніжності в родині

Та миру в нашій Україні!

Источник:Сегодня


Имя:
Ваш комментарий:

григорий
1 січня 2019 г. (00:59)
Приятно читать и слышать украинскую речь. Я русскоязычный, но обе руки поднимаю за государственный украинский язык. Пусть этот красивый язык в 2019 году звучит всё больше и больше.
Я
1 січня 2019 г. (20:24)
Великий Гоголь не признавал украинский язык. Тарас Батькович говорил, бабам объяснялся и писал прозу только по-русски, и лишь свои бездарные вирши творил на украинском.
Злой Черный Гений
1 січня 2019 г. (22:08)
В нашем регионе укр.язык ну ни как не катит.На говорящего на свиномове смотрят как на прокаженного

Схожі новини: