У Мелітополі відбулося свято тих, хто присязі не зрадив (ФОТО)

Переглядів: 1653

6 грудня 2018 14:42

У Мелітополі відбулося свято тих, хто присязі не зрадив  фото
"До 2014 року це було свято тих, хто прийняв присягу, а з 2014- го стало святом тих, хто присязі не зрадив". Саме такими словами почав своє звернення до побратимів ветеран АТО Руслан Давидович на сьогоднішньому офіційному заході з приводу Дня Збройних Сил України. Святковий концерт відбувся у 44-му гарнізонному Будинку офіцерів.

У фойє гостей свята зустрічала фотовиставка. На світлинах учасники бойових дій з Мелітополя та району.
Назівається проект "Міць та сила". Як поясняє автор ідеї голова Спілки Учасників АТО Володимир Минко, через фото хотіли розповісти історії людей, які боронять мир. І зазначає, що це лише початок великого проекту. Офіційно вона буде вважатися діючою з 2019 року і побачити фото буде можна у краєзнавчому музеї.

До військовослужбовців частин, що базуються на території регіону, звернулися заступниця міського голови Світлана Бойко та учасник бойових дій, воїн "Донбасу" Родіон Павлюк. Віршоване привітання прозвучало від волонтера, барда Віталія Лиходіда, а музичне - від Руслана Давидовича.

З нагоди свята війсковослужбовцям авіабригади, в/ч 3033 Нацгвардії, а також службовцям військової служби правопорядку були вручені подяки та грамоти. Називали безліч імен тих, хто щоденно захищає Україну, а ще більше лишилося неназваними.
І усім їм наша подяка.

А самі військовослужбовці з низьким укліном зверталися до волонтерів. Ажде саме завдяки їхнім зусиллям в перші роки армійці отримували усе - від їжі до військового обладнання.




Имя:
Ваш комментарий:

Sanya1981
6 грудня 2018 г. (16:13)
в этих костюмах они выглядят не воинами а рыбаками ... конченный пошив
Anonim
8 грудня 2018 г. (01:08)
Внатуре, егеря - херои!
Anonim
8 грудня 2018 г. (01:06)
Сала хэроям,сало панад усэ!
Anonim
8 грудня 2018 г. (11:22)
"не зрадив" ? Да вы ,падлы майданутые ,всю страну зрадили !

Схожі новини: