Мелитополь. Чиновница обокрала инвалидов

Переглядів: 826

21 серпня 2009 10:52

Мелитополь. Чиновница обокрала инвалидов фото
За счет средств Государственного бюджета планировалось приобретение средств производства с целью технического оснащения на этом предприятии 17 рабочих мест, с последующим трудоустройством мелитопольских инвалидов.

Как сообщила пресс-служба ГУ МВД Украины в Запорожской области, в ходе проверки было установлено, что лица, которые отмечены в тендерной документации, участия в проведении торгов не принимали, на предприятии никогда не работали и свои подписи в документах не ставили. Тендер выиграла запорожская фирма-посредник, которая потребовала на приобретение оборудования 995 тыс. грн. После чего у физического лица за 370 тыс. грн. было приобретено недоукомплектованное оборудование, бывшее в употреблении.

Относительно предприимчивой женщины-руководителя по факту злоупотребления служебным положением и служебного подлога при использовании средств Государственного бюджета Украины в сумме 995 тысяч гривен Мелитопольской межрайонной прокуратурой 17 августа возбуждено уголовное дело по ст.364 ч.2 «Злоупотребление властью и служебным положением» ст.366 ч.2 «Служебная подделка» УК Украины.



Имя:
Ваш комментарий:

Алех
21 серпня 2009 г. (11:45)
От тварь!
томас
21 серпня 2009 г. (12:32)
ну а почему -бы не обнародовать данные героини.страна должна же знать своих героев.впрочем главные в горсовете налоговой и прокуратурах...... да мало ли мест где еще может прилипнуть. но это священные коровы....... ]:-oна этих табу. ]:-o ]:-o ]:-o ]:-o ]:-o ]:-o ]:-o
sven
21 серпня 2009 г. (14:10)
И опять-таки "если кое кто,кое где у нас порой..."Ну когда будете называть имена этих негодяев???Пусть город узнает имя этой суки конченой(других слов у меня нет)!Ну,что,МВ?Слабо?
Аноним
21 серпня 2009 г. (16:14)
заголовок то броский но это же обычная афера и у инвалидов вроде никто ничего не крал :-(
Горожанин
21 серпня 2009 г. (21:13)
Автору "копипаста" Арсению: не нужно слепо копировать новости. Надо сначала прочитать да вникнуть в суть. Мошенницей оказалась руководитель предприятия инвалидов. Так зачем же путать ее с чиновником? Чиновник - это человек, который работает в государственном органе. А общественные организации и предприятия инвалидов не являются государственными органами. Учи матчасть, Арсений!
Санек
22 серпня 2009 г. (16:46)
Чому Україна - ЖИДІВСЬКА? 60 відсотків громадян Західної Європи під час опитування визнали, що євреї (жиди) вносять тільки дестабілізацію у світі. Жиди, які становлять лише 0,2 відсотка населення України, мають аж 45 відсотків депутатських місць у Верховній Раді і представляють інтереси майже половини населення України? Таємна, цинічна війна організованого жидами проти всього людства за законами підлості розпочалася давно, не вчора і не завтра закінчиться. Один вид боротьби замінюється іншим, але мета в організованого жидо-масонства одна — це світове панування, володіння світом. Щоб заволодіти світом, як заявляв ідеолог сіонізму жид Теодор Герцль, необхідно заволодіти Росією, а також і Україною. Для цього згодяться усі засоби: брехня, наклеп, підкуп, нацьковування слов’янських народів одне з одним тощо. Це означає, що йде боротьба не тільки добра зі злом, але війна сатани з Богом. Страшні голодомори 1921-1922, 1932-1933 і 1946-1947 років, масові репресії проти української нації, глибокі економічні і політичні кризи – цілеспрямовані завуальовані акції організованого жидами на знищення української нації. Немає сумніву, що керівники колишнього СРСР — жиди Ленін (Бланк), Троцький (Бронштейн), Сталін (Джугашвілі — з грузинської син ЖИДА), Свердлов (Янкель), Каменєв (Розенфельд) та інші, які здійснили Жовтневий переворот 1917 року, їхні каральні сатанинські органи ОГПУ-НКВД, понад 90 відсотків керівного складу яких становили жиди , діяли за програмними документами організованого жидо-массонства – Талмудом і Протоколами сіонських мудреців. Публіцисти жидівського походження сьогодні стверджують, що в недалекому майбутньому на слов’янських землях буде створена Третя Хозарія, нова обітована земля для східного жидівства. Світовий капітал на приватизацію 70 відсотків українських підприємств жиди направляли в Україну через синагоги. Мерами багатьох наших міст й губернаторами областей є євреї-міліонгери, а звідси величезне підвищення тарифів на комунальні послуги, що ста
"Фпрнтовик" Сеня Яценюк
22 серпня 2009 г. (16:49)
Сеня Яцценюк-ЖИД пархатий!Чому Україна - ЖИДІВСЬКА? 60 відсотків громадян Західної Європи під час опитування визнали, що євреї (жиди) вносять тільки дестабілізацію у світі. Жиди, які становлять лише 0,2 відсотка населення України, мають аж 45 відсотків депутатських місць у Верховній Раді і представляють інтереси майже половини населення України? Таємна, цинічна війна організованого жидами проти всього людства за законами підлості розпочалася давно, не вчора і не завтра закінчиться. Один вид боротьби замінюється іншим, але мета в організованого жидо-масонства одна — це світове панування, володіння світом. Щоб заволодіти світом, як заявляв ідеолог сіонізму жид Теодор Герцль, необхідно заволодіти Росією, а також і Україною. Для цього згодяться усі засоби: брехня, наклеп, підкуп, нацьковування слов’янських народів одне з одним тощо. Це означає, що йде боротьба не тільки добра зі злом, але війна сатани з Богом. Страшні голодомори 1921-1922, 1932-1933 і 1946-1947 років, масові репресії проти української нації, глибокі економічні і політичні кризи – цілеспрямовані завуальовані акції організованого жидами на знищення української нації. Немає сумніву, що керівники колишнього СРСР — жиди Ленін (Бланк), Троцький (Бронштейн), Сталін (Джугашвілі — з грузинської син ЖИДА), Свердлов (Янкель), Каменєв (Розенфельд) та інші, які здійснили Жовтневий переворот 1917 року, їхні каральні сатанинські органи ОГПУ-НКВД, понад 90 відсотків керівного складу яких становили жиди , діяли за програмними документами організованого жидо-массонства – Талмудом і Протоколами сіонських мудреців. Публіцисти жидівського походження сьогодні стверджують, що в недалекому майбутньому на слов’янських землях буде створена Третя Хозарія, нова обітована земля для східного жидівства. Світовий капітал на приватизацію 70 відсотків українських підприємств жиди направляли в Україну через синагоги. Мерами багатьох наших міст й губернаторами областей є євреї-міліонгери, а звідси величезне підвищення тарифів на
томас
23 серпня 2009 г. (09:07)
царь колокол безгласен поломатый. царь пушка не стреляет мать ети. и ясно шо евреи виноваты. осталось только летопись найти. :-)

Схожі новини: