Запорожский губернатор предполагает, что мелитопольских чиновников обокрали пророссийские силы

Переглядів: 2425

10 вересня 2018 15:56

Запорожский губернатор предполагает, что мелитопольских чиновников обокрали пророссийские силы фото
Кражу из Мелитопольского районного управления социальной защиты населения прокомментировал даже глава Запорожской облгосадминситрации.

Константин Брыль предполагает, что к криминальной ситуации в Мелитополе причастны пророссийские силы.

Вот что он написал на свой странице в Фейсбуке:

"Минулої ночі в Мелітополі сталася гучна крадіжка. Невідомі пробралися в будівлю Мелітопольської районної державної адміністрації та викрали комп'ютерну техніку.

Щоб потрапити в будівлю адмінустанови, злодії відігнули металеву решітку на вікні. Не встановлені особи поцупили 2 ноутбуки в Управлінні соцзахисту населення, в архіві недорахували виборчих скриньок. Проте інші ноутбуки правопорушники не взяли. Так само проігнорувавши сейфи, які були вскриті.

Більше це схоже не на пограбування, а на дискредитацію органів влади. Адже Управління соцзахисту - це дуже важлива ланка діяльності влади. Тут працюють люди, які щодня спілкуються з нашими громадянами і надають допомогу найбільш незахищеним верствам населення.

Особисто я задаюсь питанням - чому це відбувається саме в Мелітополі? Можливо до цього інциденту причетні ті політики, що не вважають Росію ворогом? Впевнений: патріоти України не допустять реваншу проросійських сил. Та подібні речі не мають проходити повз нашу з вами увагу. Адже злочинцям не місце в нашому регіоні!

Я не думаю, що картина, яка склалась у Мелітопольському районі є просто збігом обставин. Адже останнім часом занадто багато провокацій відбувається саме в Мелітополі. Поруч з ними і невтішна ситуація щодо боротьби зі злочинністю в районі. Майже всіх великих сільгоспвиробників намагались обікрасти (багатьох - успішно). Особи правопорушників не встановлені, а справи - не розкрито й досі. Крім того, за останній місяць на території району відбулись 3 розбійні грабежі.

Так, в ніч на 9 вересня під Мелітополем банда грабіжників увірвалася в будинок місцевого підприємця, який торгував запчастинами до сільськогосподарської техніки. Погрожуючи зброєю злочинці відібрали у нього 250 тисяч доларів і 50 тисяч євро.

21 серпня о 00:20 стався організований розбійний напад на будинок колишнього ректора Мелітопольського державного педагогічного університету Івана Аносова. Нападники завдали кілька ударів господарю будинку. Погрожуючи обрізом мисливської рушниці, зв'язали його, а також його 22-річну дочку і її 26-річного хлопця. За попередньою інформацією з дому викрадені ювелірні прикраси, 1500 доларів США, 6000 гривень, мобільні телефони, комп'ютерна техніка.

Я звертаюсь до правоохоронців і СБУ з проханням, якнайшвидше розслідувати ці інциденти й не допустити, аби Запорізький край став домом для злочинців будь-якого рівня! Тож вже найближчим часом я проведу нараду з правоохоронцями всіх рівнів у Мелітополі. Не можна допускати розквіту злочинної анархії на жодній з наших територій!".


Имя:
Ваш комментарий:

Равик
10 вересня 2018 г. (16:44)
Ну.данильченко на соньку-золотую ручку не тянет.просто сейчас будет большой ,,шмон,, и попадется те кто явно нарывался.
Anonim
10 вересня 2018 г. (16:53)
Ага, лично Путин приезжал
Полициянт
10 вересня 2018 г. (17:50)
Да, измельчали дела селевича - в районной больнице он крал аппаратами ультразвуковой диагностики и этажами больницы в "аренду". А здесь - ноутбуки. Мелковато будет. Или красть уже нечего? Так и схуднет скоро парень. Раньше у них крали аппараты УЗИ "неведомые силы", а теперь можно свалить на политических врагов. Еще и преподнести как "страдальцы" от политических баталий. Какие "керманычи" - такие и теракты. 
клим
10 вересня 2018 г. (18:19)
это насколько считать людей дураками-он сам довбень
гость
10 вересня 2018 г. (19:52)
раньше когда злорадничали над Аносовым что его ограбили я давал коментарии что у железячнеков и у ментов на кармане больше денег чем у Аносова теперь вопрос у барыги украли только доллоров250 тысяч и этот борыга хрэн кому помогал в жизни всех барыг надо потрусить.Ну а насчет воровки компютэров просто под видом воровства надо было уничтожить документы по отчетности и таким образом скрыть ворованные деньги.
Anonim
11 вересня 2018 г. (07:05)
Главные воры Мелитополя Миня и Ваня по пятому разу укладывают асфальт на центральном перекрестке,закапывая в землю десятки миллионов денег налогоплательщиков,но губернатор этого видить не хочет. 

Схожі новини: