В Запорізькій облраді узгодили порядок денний чергової сесії

Переглядів: 880

29 листопада 2017 05:16

В Запорізькій облраді узгодили порядок денний чергової сесії фото

Під час проведення Погоджувальної ради та засідання Президії Запорізької обласної ради представники депутатського корпусу обговорили та узгодили  порядок денний сімнадцятої чергової сесії Запорізької обласної ради, яка відбудеться у четвер, 30 листопада.

Тож, на сесію виноситься 100 питань, серед яких 30 кадрових, 8 юридичних і 12 звернень. Планується, що майже половина питань, до проектів рішень яких не надійшло пропозицій та зауважень, буде проголосована «пакетним» голосуванням. Серед питань пропонується затвердити нові програми, які діятимуть з 2018 року, сприяння створенню ефективного власника житлового фонду на 2018-2020 роки, розвитку освіти на 2018-2022 роки, розвитку автомобільних доріг загального користування на 2018 рік, План діяльності Запорізької облради з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік.

Проекти рішень, до яких є пропозиції від постійних комісій облради, депутатів облради або департаментів облдержадміністрації, обговорять під час сесійного засідання.

- Обласна рада готується до прийняття важливих для розвитку області рішень, зокрема, обласного бюджету на наступний рік - прокоментував голова Запорізької обласної ради. – Сімнадцятій сесії передував період активної праці в депутатських комісіях, були опрацьовані і узгоджені всі питання порядку денного. Впевнений, що в сесійній залі депутати також консолідуються і приймуть виважені рішення в інтересах громади нашого краю, - підбив риску Григорій Самардак.



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: