Розкрито особливості місячного затемнення-2017

Переглядів: 851

7 серпня 2017 15:15

Розкрито особливості місячного затемнення-2017 фото
Часткове місячне затемнення в 2017 році очікується в ніч на вівторок з 7 на 8 серпня. Спостерігати за таким явищем зможуть жителі Австралії, Африки, Азії, Європи і навіть Антарктиди.

Під час місячного затемнення 2017 Земля закриє південну четвертинку повного Місяця, а освітлена частина почервоніє. Весь процес триватиме близько двох годин і його пік припаде на 21:20, передає 24 канал.

Помітити початок часткового затемнення можна приблизно за годину до максимуму, о 20:23 за Києвом. Спостерігати за цим явищем можна буде в телескоп або бінокль, також його можна буде помітити неозброєним оком, за умови, якщо буде хороша погода.

Експерти переконані, що в цей день кожна людина отримає унікальний шанс переглянути своє життя й зробити його кращим. Також у день місячного затемнення астрологи не радять брати участь у масових заходах й перебувати в місцях масового скупчення людей. Не варто вирішувати важливі грошові питання і робити великі покупки. Не варто також підписувати важливі договори та документи.

Як повідомляв УНІАН, у ніч з 12 на 13 серпня в небі буде спостерігатися ще одне астрономічне явище - максимум активності метеорного потоку Персеїди.

Источник: УНІАН


Имя:
Ваш комментарий:

sun_dro
8 серпня 2017 г. (09:46)
За викладення українською та час за Київом - схвалюю, передостанній абзац про "експертів" та астрологів зайвий - це несмак та дурня, навіщо долучатись до загального зубожіння.

Схожі новини: