Стилістка назвала цікаву деталь весняного гардероба, яка зробить ваші образи "живими"

Просмотров: 206
19 березня 2024 18:35

Іноді ми навіть не уявляємо, як одна маленька деталь може змінити цілий образ, додати яскравості та вдихнути життя.

Про одну з таких деталей, розповідає РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на Telegram-канал стилістки Элиз Ган "Кишеньковий стиліст".

Зараз у моду входить все те, що ми давно забули, плісировані короткі спідниці, широкі брюки та джинси, принти на одязі й так далі. Кажуть, що мода циклічна і це дійсно так, бо наразі образи молодих дівчат та жінок порівнюють з епохою 90-х та 80-х років, коли такі речі були модними.

Та якщо ж ми говоримо саме про деталі, то й вони повертаються до нас. У свій весняний гардероб цього року можна сміливо додавати гетри, шкарпетки (високі й низькі), гольфи та кольорові колготки.

Шкарпетки, гетри, гольфи, колготки - усі ці прекрасні елементи одягу у цьому році стали цілим стилістичним прийомом, який трендсетери активно використовують у своїх образах.

Рекомендовано саме його втілити в життя цією весною, додаючи до своїх образів. Зазвичай, всі обирають такі речі у білому кольорі, але є й інші, не менш цікаві та гарні.

Білий колір, звісно залишається головним у такому прийомі, але якщо хочеться проявити фантазію - не стримуйте себе та купуйте яскраві речі. Це додасть образу цікавості та неординарності, які так цінується у кожній з нас.

Такі речі, як гольфи та гетри чудово виглядають у поєднанні з короткими спідницями, особливо, якщо сама спідниця має нейтральний колір або принт у клітинку.




Похожие новости: