Голова Запорізької обласної ради заявляє про ворожу кампанію проти неї

Просмотров: 408
19 січня 2024 23:30

Виявлено мінімум два факти поширення поки невстановленими особами неправдивих та провокативних повідомлень нібито від імені голови ЗОР Олени Жук.

Спочатку невідомі розклеювали листівки з закликом перейти в підозрілий канал в Telegram, а днями деяким запоріжцям прийшли повідомлення, де знову ж таки нібито від імені Олени Жук користувачів запрошували доєднатися до каналу про ухиляння від мобілізації.

- Зараз відбувається черговий етап інформаційної війни в Україні в цілому та в Запоріжжі зокрема. Ворог намагається дестабілізувати ситуацію, особливо активну кампанію веде на прифронтових територіях - в тому числі в Запорізькій області. Мета - отримати доступ до особистих даних запоріжців, а також нанести шкоду репутації публічної особи, викликати в людей почуття зневіри та зневаги до всього українського. Ми оперативно відреагували на виявлені факти та попередили людей, аби не велися на ворожі вкиди, але кампанія з дискредитації може продовжуватись, тому закликаю усіх бути дуже уважними, - застерегла Олена Жук.

Джерело: відділ комунікацій Запорізької обласної ради




Похожие новости: