В останню путь провели рятувальників, життя яких обірвав ворожий удар по селищу Запорізького району

Просмотров: 389
17 листопада 2023 17:35

У Запоріжжі попрощалися із загиблими рятувальниками

Сьогодні попрощалися із 31-річним Віталієм Накаряковим і 34-річним Сергієм Дорогокуплею – вогнеборцями, які ліквідовували наслідки обстрілу у Запорізькому районі, коли ворожа ракета росіян обірвала їхні молоді життя назавжди. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Запорізькій області. 

- 17 листопада крім родин, друзів та колег сотні людей прийшли віддати шану героям, які до останнього виконували свій службовий обов’язок і залишилися вірними йому назавжди. Під звуки пожежно-рятувальних сирен рятувальників провели в останню путь. Тепер вони назавжди в строю, - зазначив начальник ГУ ДСНС України у Запорізькій області Владислав Гусинський. - Ми запам’ятаємо хлопців як вірних друзів, надійних колег та справжніх професіоналів. Невимовний біль втрати не дає усвідомити невідворотність смерті. Адже в нашій пам’яті вони назавжди лишаться живими.

Раніше ми повідомляли, що відомо про рятувальників, життя яких забрав ворожий удар по селищу Запорізького району. 

Нагадаємо, Віталій Накаряков – старший пожежний-рятувальник 10-ДПРЧ, майстер-сержант служби цивільного захисту. Народився і жив в Енергодарі. Учасник антитерористичної операції на сході України. Нагороджений Нагрудним знаком «За відвагу в надзвичайній ситуації» навесні 2023 року.

Сергій Дорогокупля – пожежний-рятувальник 34-ДПРЧ, сержант служби цивільного захисту, який до окупації частини Запорізької області служив в пожежно-рятувальній частині смт Михайлівка Василівського району.

Вічна пам'ять  рятувальникам, які загинули на бойовому посту.




Похожие новости: