Знищили усіх: на фронті загинув випускник Запорізького січового колегіуму, сім'ю якого росіяни вбили ракетою

Просмотров: 374
6 листопада 2023 11:45

Юрій Глодан родом із Запоріжжя. Тут закінчив Запорізький січовий колегіум. Потім переїхав до Одеси, одружився, став молодим батьком. До повномасштабного вторгнення працював шеф-пекарем в ресторанній компанії Одеси.

23 квітня 2022 року у їхній будинок прилетіла ворожа ракета і чоловік за секунду втратив всіх близьких.

В результаті ракетного удару загинули його 3-місячна донька Кіра, дружина Валерія та теща Людмила. Юрій вцілів, бо його в цей момент не було вдома — піщов в магазин.

«Я плакав від щастя, коли у нас народилась донечка. І зараз мені складно усвідомлювати, що моєї донечки більше немає», —  сказав журналістам Юрій  у квітні минулого року

Після загибелі найдорожчих людей Юрій Глодан пішов захищати країну - спочатку в «Азов», а потім у 3 ОШБр.

Про смерть героя повідомив його знайомий Олександр Яковенко.

«Я не спілкувався з ним близько, але майже кожний одесит знає цю сім’ю.

Юра - чоловік, батько, воїн, пекар та колега в проекті Make My Cake, Одесса, де я співвласник. Саме він робив відомі в Одесі пасхи від нашої кондитерської. Цей день був його першим вихідним, він вийшов в магазин, коли повернувся, його світ був зруйнований.

23 квітня 2022 року в його сімʼю прийшов «руський мір» - російська ракета зруйнувала житловий комплекс "Тірас" в Одесі. Трагедія відібрала життя тримісячної Кіри Глодан, її мами Валерії та бабусі Людмили - це сімʼя Юри.

Він поступив, як гідний чоловік української нації - пішов в ЗСУ, спочатку АЗОВ, потім 3-тя Штурмова. Сьогодні дізнався, що він загинув, захищаючи свою країну. Світла памʼять, людина з великим серцем.

Центр Європи. 21 століття. Історія української сімʼї.

Update. Ця інформацію від друзів та товаришів. Офіційного заключення ще нема. Вважається зниклим безвісті з 12 вересня», - написав Олександр.

Впізнали загиблого Юрія Глодана, про долю якого не було відомо майже 2 місяці, по хрестику. Вічна пам’ять.

 




Похожие новости: