Даша Астаф'єва зі сльозами на очах розповіла про втрату улюбленця через недбалість ветлікарів

Просмотров: 552
26 вересня 2023 18:45

Собака зірки помер через неправильне лікування.

Співачка та волонтерка Даша Астаф'єва із сумом повідомила, що втратила свого улюбленця, собаку на ім'я Чічіко.

Болісною новиною з підписниками знаменитість поділилася на своїй сторінці в Instagram. Як розповіла Даша, життя тварини обірвалося через недбале ставлення лікарів.

"Сьогодні нашого Чічу вбили у ветклініці. Поки що я не можу про це говорити. Але згодом я це доведу і хочу розповісти всім. Люди які це зробили - нелюди. Я багатьом їх радила. Бо самі обстежувалися в них. Але сталася жахлива ситуація халатного й жорстокого ставлення до члена нашої родини. Якщо ви с пацієнтами цього закладу, терміново припиніть користуватись їхніми послугами. Це вбивці. Вся команда", - розповіла Астаф'єва.

Співачка поділилася світлиною свого загиблого песика та зауважила, що для неї він був, наче рідна дитина.

"Це Чіча. Мій синок. Якого вбили у ветеринарній клініці", - підписала фото Даша.

Астаф'єва звернулася до своїх шанувальників із проханням не звертатися по допомогу до некваліфікованих лікарів і перевіряти навіть тих, кого радять друзі чи знайомі.

"Я дякую всім за ваші слова. Звичайно, ніхто не може допомогти. Я просто хочу, щоб ви зрозуміли, що треба дуже ретельно підбирати спеціаліста, який лікує вашого собаку. Не треба довіряти людям, друзям. Я в жахливому стані, нічого не можу робити", - не стримуючи сліз, сказала Даша.

Також співачка різко відповіла тим, хто знецінив її переживання щодо втрати чотирилапого друга.

Джерело: ТСН

 




Похожие новости: