Тепер з корінцем: у запорізьких автобусах пасажири отримують квитки оновленого дизайну

Просмотров: 681
17 серпня 2023 12:59

На відміну від попередніх, нові разові проїзні квитки складаються з двох частин

Комунальне підприємство «Запоріжелектротранс» не тільки поступово відновлює довоєнні маршрути муніципальних автобусів, а й працює над поліпшенням сервісу поїздок.

Так, «Запоріжелектротранс» ввів у обіг разові проїзні квитки нового дизайну, які водій видає пасажирам. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці комунального підприємства.

“Вони складаються із двох частин. Корінець квитка залишається у водія, а сам квиток повинен зберігатися у пасажира до кінця поїздки.

Також ви маєте можливість безготівково сплатити за проїзд за допомогою валідаторів», - говориться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше водії могли видавати пасажирам, які сплатили проїзд, квиток з надписом “Пільговий”. При цьому на частині квитків була проштампована вартість поїздки — 12 грн. Деякі запоріжці розміщували фото такого квитка у соцмережі і мало не звинувачували керівництво підприємства у махінаціях.

На цьому тижні «Запоріжелектротранс» також відновив рух автобусів маршруту № 98 «пр. 40-річчя Перемоги – Аеропорт» (зі змінами) за тарифом 12,00 грн. за одну поїздку. Але на період дії правового режиму воєнного часу кінцевою зупинкою на маршруті буде зупинка міського пасажирського транспорту "вул.Гарнізонна", а не “Аеропорт”, як це було до війни.

Зверніть увагу, що для звернень пасажирів працює гаряча лінія за номером (050)3146555 (Viber, Telegram)




Похожие новости: