В Мелитополе мэр проверил качество дороги, проехав на велике

Просмотров: 1355
12 червня 2019 11:44
В Мелитополе коммунальщики поремонтировали дорогу хорошо, но заведомо ненадолго
Жители окраин хотели сказать спасибо за ремонт.

В редакцию "МВ" с письмом благодарности обратился мелитополец Сергей Щербина, проживающий на ул. Жуковского:

"27 травня відбулися збори ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, де був присутній Сергій Анатолійович Мінько. Міський голова виступив з промовою: «Ви, ризикуючи власним здоров’ям та життям, врятували людство. За ваш подвиг ми вам зобов’язані, тому готовий допомогти всім, що у моїх силах». Прозвучало багато запитань та пропозицій, які вислухав Сергій Анатолійович.

Я, Щербіна Сергій Васильович, ліквідатор аварії на Чорнобильській АЕС другої категорії, звернувся з проханням відремонтувати дорогу на вулиці Жуковського, де було неможливо ходити після будь-якої негоди, а в посушливий сезон немає чим дихати після кожного автомобіля, що проїжджає вулицею. Я наголосив, що при моєму захворюванні щитовидної залози цей пил особливо шкодить моєму здоров’ю.

Прохання було виконано майже миттєво: на другий день розпочали роботу з підсипки з віхдодів фрезерування, і вже через три дні дорога була зроблена та перевірена особисто Срегієм Анатолійовичем Мінько, що проїхав по ній велосипедом.

Ми з моєю сім’єю, мешканцями вулиці Жуковського та молодими мамами, що можуть тепер без перешкод пройти дорогою з візочком, щиро вдячні за виконану роботу. Моє покоління будувало це місто, дитячі садки та школи, створювало умови для наступних поколінь. І тепер ми розуміємо, що прожили життя недаремно, бо про нас дійсно не забувають ті, заради яких ми працювали у свій час».

Начальник управления ЖКХ Алексей Тегимбаев уточнил, что дорога была отремонтирована от ул. Чкалова до дома №2 по ул. Жуковского. Планируется также засыпать асфальтной стружкой участок до ул. Котовского. Таким образом, заасфальтированной будет вся улица.

Сразу по окончании работ дорогу, засыпанную фрезой и хорошо укатанную, от заасфальтированной отличит только профессионал. Ровное покрытие улицы Жуковского нынче ничем не отличается дороги на центральном проспекте.

Асфальтная стружка имеет лишь один существенный минус – покрытие из нее весьма недолговечно. Уже с наступлением осени и первых дождей дорога снова станет плохо проездной. Яркое этому доказательство – перекресток ул. Монастырской и пер. Речного, где покрытие асфальтной стружкой не пережило смену сезонов.

Фото автора





Похожие новости: