В Запорізькій облраді узгодили порядок денний чергової сесії

Просмотров: 887
29 листопада 2017 05:16

Під час проведення Погоджувальної ради та засідання Президії Запорізької обласної ради представники депутатського корпусу обговорили та узгодили  порядок денний сімнадцятої чергової сесії Запорізької обласної ради, яка відбудеться у четвер, 30 листопада.

Тож, на сесію виноситься 100 питань, серед яких 30 кадрових, 8 юридичних і 12 звернень. Планується, що майже половина питань, до проектів рішень яких не надійшло пропозицій та зауважень, буде проголосована «пакетним» голосуванням. Серед питань пропонується затвердити нові програми, які діятимуть з 2018 року, сприяння створенню ефективного власника житлового фонду на 2018-2020 роки, розвитку освіти на 2018-2022 роки, розвитку автомобільних доріг загального користування на 2018 рік, План діяльності Запорізької облради з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік.

Проекти рішень, до яких є пропозиції від постійних комісій облради, депутатів облради або департаментів облдержадміністрації, обговорять під час сесійного засідання.

- Обласна рада готується до прийняття важливих для розвитку області рішень, зокрема, обласного бюджету на наступний рік - прокоментував голова Запорізької обласної ради. – Сімнадцятій сесії передував період активної праці в депутатських комісіях, були опрацьовані і узгоджені всі питання порядку денного. Впевнений, що в сесійній залі депутати також консолідуються і приймуть виважені рішення в інтересах громади нашого краю, - підбив риску Григорій Самардак.




Похожие новости: