"Холостяк-4": Костя Евтушенко о рискованных свиданиях

Переглядів: 1767

27 квітня 2014 11:57

Холостяк-4: Костя Евтушенко о рискованных свиданиях фото
Костя Євтушенко розповів про ризиковане побачення біля водоспаду
Константин Евтушенко, главный холостяк страны, рассказал о самых рискованных свиданиях на проекте.

Екстремальні побачення у найнепередбачуванішому проекті «Холостяк» продовжуються. Цього випуску Костянтин Євтушенко вирушив у ризиковану подорож з Аліною до Бразилії. Цікаво, чи зблизило таке екстрим-побачення пару. Про це для сайту СТБ розповів головний Холостяк країни Костянтин Євтушенко.

«Аби потрапити до тієї місцевості, ми пережили трішки важкий і довгий переліт. Ще задовго до цього побачення я вирішив, що саме Аліна найкраще підходить для таких випробувань. Але дізнавшись про такий мій план, вона, як завжди, була дуже позитивною, і я думаю, що у нас це побачення вдалось.

Ми під’їжджали дуже-дуже близько до водоспадів, але найбільш небезпечно було все ж таки нашим операторам, які мали забезпечити зйомки всього, що відбувалося. Вони майже випадали за борт човнів, і це було справді страшно, принаймні нам на той момент так здавалося. Ми інколи навіть не могли сконцентруватися один на одному.

Аліна – душа компанії, вона намагається, щоб її було багато довкола, але коли ми наодинці, вона навіть забуває про свою публічну роль і намагається трішки краще зрозуміти мене. Це побачення нам багато в чому допомогло розібратися».

Источник: holostyak.stb.ua


Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: