Весняна паста за 10 хвилин: Гордон Рамзі поділився рецептом

Переглядів: 170

30 квітня 2024 17:44

Весняна паста за 10 хвилин: Гордон Рамзі поділився рецептом фото

Її особливість у незвичайному соусі з салатом ромен.

Знаменитий шеф-кухар Гордон Рамзі розповів, як за 10 хвилин приготувати свіжу та ситну весняну пасту.

Як пише Parade, панчетта та чилі Фресно підсилюють смак, а багато трав і лимонної цедри додають весняної атмосфери. Однак є ще один інгредієнт, який виводить цю страву на новий рівень.

Для цієї весняної страви з макаронів Рамзі включає такі інгредієнти, як горох, шніт-цибуля, базилік, петрушка і салат ромен.

Як пояснює Рамзі, він отримав натхнення використовувати ромен під час роботи у Франції, де свіжий горох, приправлений беконом і салатом, був поширеним явищем. Він вважає, що ця зелень "краща на смак, ніж свіжий шпинат. Це надає справді приємну легкість пасті".

Спочатку потрібно поставити варитися спагетті - це займе 8 1/2 хвилин. У цей час готується соус. Для його приготування Рамзі обсмажує нарізану панчетту у великій сковороді, щоб розтопити жир, а потім додає трохи олії з виноградних кісточок, солі та перцю. Трохи нарізаного часнику додайте та швидко перемішайте. Також на сковорідку треба всипати трохи нарізаного перцю чилі Фресно.

Кухар додає трохи замороженого горошку, трохи вершкового масла, а потім щедру кількість шніт-цибулі, петрушки та базиліку. Після того як трави трохи приготуються, він додає невелику кількість овочевого бульйону, вершкового масла і води для варіння макаронів. Коли соус буде готовим, у сковорідку можна перекладати щипцями пасту, змішуючи її з соусом.

У самому кінці Рамзі вимикає вогонь і додає нарізаний ромен, лимонну цедру, вичавлений лимонний сік і свіжотертий пармезан. Після цього можна подавати страву.

Джерело: УНІАН




Схожі новини: