Як за допомогою аксесуарів змінити свій стиль?

Переглядів: 139

17 травня 2024 12:10

Як за допомогою аксесуарів змінити свій стиль? фото

Як правильно вибирати аксесуари та що потрібно враховувати.

Бажаєте змінити свій стиль без значних витрат? Тоді аксесуари — це те, що вам потрібно! Вони з’єднають усі деталі в одне ціле, і навіть простому одягу нададуть неповторного стилю. Змінивши аксесуари, ви легко зміните образ, і навіть звичайний костюм матиме зовсім інший вигляд і відчуватиметься по-новому.

Усього цього можна досягти, якщо знати, як правильно вибирати аксесуари та що потрібно враховувати.

1. Для якої події підбирається аксесуар

Для кожної події — свій аксесуар: чи то зустріч із друзями, чи то ділова вечеря, чи то вечірки. Наприклад, ви збираєтеся на прогулянку і хочете мати невимушений вигляд. Огляньте своє вбрання. На вас шорти з високою талією і топ у стилі бохо? Доповніть їх крислатим капелюхом, браслетом і сандалями, прикрасивши їх значком для взуття Крокси.

2. Який вигляд має одяг, який ви плануєте вдягнути

Важливі будь-які деталі — силует, виріз, колір. З урахуванням цього потрібно вибрати аксесуар, який доповнить вбрання, а не відвертатиме від нього увагу. Наприклад, якщо ви плануєте одягти чорну сукню, виберіть яскраве намисто, щоб зробити лук елегантнішим.

3. Як досягти балансу

Кожен елемент вашого ансамблю має доповнювати та гармоніювати один з одним. Тому якщо ви вибрали масивне кольє, інші прикраси мають бути скромнішими. А у випадку красивих сережок у вигляді кілець досягти балансу допоможе поєднання їх із ланцюжком.

Якщо ви обираєте сміливий одяг, уникайте яскравих аксесуарів, які загубляться на його тлі. Краще віддати перевагу витонченим однотонним речам, як-от шовковому шарфу.

4. Визначте, що ви хочете підкреслити

Розмірковуючи над цим питанням, виберіть щось одне, наприклад:

струнку талію підкреслить красивий тонкий пояс;

сережки допоможуть привернути увагу до посмішки;

якщо потрібен акцент на волоссі, купіть головний убір або шпильку для волосся.

5. Використовуйте аксесуари для створення цілісного образу

Аксесуари допомагають створити цілісний образ. Наприклад, якщо у вас штани в смужку, придбайте шарф або ремінь такого ж забарвлення. Коли ж ви вирішили одягнутися в яскравий помаранчевий колір, додайте в цей образ чорний або золотий аксесуар.

6. Зіграйте на контрастах

Якщо на вас одяг нейтрального кольору, вас виручить яскрава сумочка. Цікавий вигляд має поєднання синіх джинсів, приталеної футболки та рожевих сонцезахисних окулярів. Це правило актуальне й для маленької чорної сукні. Щоб додати нотку гламуру, доповніть її красивим кольє зі стразами.

Якщо на вас яскраве вбрання, його можна збалансувати за допомогою простих аксесуарів. Наприклад, срібне намисто прикрасить виріз, не відвертаючи увагу від сукні.

7. Не зловживайте аксесуарами

Завдання аксесуарів — доповнити образ, а не затьмарити його. Тому не варто поєднувати одночасно сонцезахисні окуляри, масивне намисто, браслети, ремінь та яскраву сумку. Щоб створити вишуканий і стильний образ, один або два предмети з цього переліку треба вилучити.

8. Як вибрати аксесуар

Мода швидко змінюється, надто коли це стосується аксесуарів. Якщо ви хочете мати стильний вигляд, стежте за новими трендами. Для цього періодично читайте модні журнали, блоги, сайти. Вивчайте не лише аксесуари, а й прийоми стилістів, які демонструють, як правильно їх носити. Так ви зможете легко і швидко створювати стильні образи, в яких вам буде зручно.

Джерело: Ліга




Схожі новини: