Реклама

5 цікавих фактів про iPhone 14 Plus, які вам точно сподобаються

Переглядів: 804

12 липня 2023 17:33

5 цікавих фактів про iPhone 14 Plus, які вам точно сподобаються фото

Обираючи смартфон, забудьте про компроміси. Щоб забезпечити собі комфортне використання девайса на кілька років уперед, одразу зверніть увагу на яблучну техніку. Але яку модель краще обрати? Не будемо довго тримати інтригу: iPhone 14 Plus – ось ваш ідеальний телефон. Але заради справедливості розповімо і про інші популярні у 2023 році моделі від Apple.

Технічні характеристики 

Помітна відмінність нової лінійки флагманів – у стильному строгому дизайні, притаманному купертинівцям останні кілька років. Привабливий корпус зі скла і металу відмінно доповнюється наявністю потужного процесора A15 Bionic на шість ядер. Разом з 6 Гб оперативної пам'яті цього достатньо для вимогливих програм або ігор. Вбудованої батареї на 4325 мА*год вистачить на 22-26 годин перегляду відео.

Попри великий дисплей Apple змогли зберегти високу автономність пристрою. Є моделі від 128 до 512 Гб вбудованої пам'яті. Оптимальний варіант – 256 Гб, щоб вистачило на фото і відео без необхідності постійно завантажувати файли в хмару. Великий дисплей на 6,7 дюйма, схожий з Pro Max версією. Роздільна здатність екрана 2532х1170, матриця Super Retina XDR і захист скла Ceramic Shield. Глибокі кольори та плавна картинка з такими характеристиками забезпечені.

Шанувальникам фото і відео можна порадіти основній камері на 12+12 Мп і фронтальній на 12 Мп. Є вбудований спалах True Tone та оптична стабілізація із зумом до х5 у цифровому вигляді. Відео можна знімати з роздільною здатністю 4К 4096х2160.

iPhone 14 Pro Max

І кілька слів про головний флагман року. Тут маємо великий екран 6,7 дюйма з роздільною здатністю 2796х1290 з Super Retina XDR – це ідеальний розмір для виконання робочих завдань, спілкування в месенджерах і перегляду серіалів. 120 Гц екрану дозволяє насолоджуватися іграми з плавною картинкою. Для цього ж усередині потужний камінь A16 Bionic на 6 ядер, що забезпечить продуктивність навіть під час опрацювання відео чи фото.

Що взяти до нового iPhone

Насамперед – надійний чохол, щоб захистити дорогий дисплей від несподіваних пошкоджень. Різноманітність матеріалів дасть змогу підготуватися до будь-яких ситуацій, ось найкращі варіанти:

  • силікон. Бюджетний варіант із привабливим зовнішнім виглядом і яскравими кольорами. Забезпечує базовий захист від відколів і радує можливістю нанести унікальний принт або напис;
  • пластик. Головна перевага в бортиках, які зазвичай виступають за краї корпусу і камери. Завдяки цьому навіть сильне падіння на асфальт може обійтися без дорогого ремонту;
  • шкіра. Статусний, преміальний і суворий зовнішній вигляд. Ідеально для бізнесменів і користувачів, які бажають викликати правильне перше враження в оточуючих. Захисні властивості на висоті.

Не зайвим буде і захисне скло, яке дозволить уникнути подряпин і потрапляння пилу. Пам'ятайте, купівля додаткових аксесуарів – інвестиція у безпроблемний Trade-in або перепродаж смартфона, коли вийде нова модель.




Схожі новини: