Гарно співають пологівські «Мальви»

10 вересня у смт Чернігівка відбувся ХХ регіональний конкурс солістів-вокалістів, вокальних ансамблів та малих форм вокального спрямування «Чернігівські зорі-2011». «Символом і обов‘язковою умовою участі на конкурсі стала українська пісня – cучасна, популярна, народна», – розповіла директор Пологівського районного будинку культурі (РБК) Валентина Черненко.

Вперше у цьому конкурсі взяли участь співачки Пологівського району з тріо «Мальви» (Пологівський РБК, керівник Микола Черненко). Окремо сольно у номінації солістів-вокалістів виступила Маргарита Гринь (учасниця тріо «Мальви», вокаліста Пологівського РБК). «Мальви» запам`яталися журі, а також тріо полонило своїм співом серця глядачів, які щиро віддякували співачкам бурхливими оплесками.

«Наш ансамбль заспівав дві пісні, при чому одна з них була виконана акапельно. Це, а також індивідуальність тріо як малої форми вокального спрямування, де, завдяки невеликій кількість артистів, дуже чітко та чисто прослуховується кожен голос, виділило та яскраво підкреслило талант та оригінальність кожної з вокалістів нашого тріо», – сказала Валентина Анатоліївна.

В результаті, і тріо «Мальви», і окремий виступ Маргарити Гринь у своїх номінаціях посіли І місце. Разом з представниками Пологівського району участь у конкурсі взяли 5 районів Запорізької області. «Всі учасники були надзвичайно талановиті, співочі, неперевершені. Тому виділити якогось вокаліста чи окремий ансамбль дуже важко, – зазначила директор РБК та вокалістка тріо «Мальви» Валентина Черненко.