Подарували казку дітям із проблемних сімей

За словами директора обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксани Панікарової, в нашому регіоні на обліку у структурних підрозділах центру перебуває 3162 такі сім’ї, що потребують особливої уваги суспільства. Здебільшого це неблагополучні родини, в яких батьки ведуть асоціальний спосіб життя. Тож фахівці центру докладають чимало зусиль, щоб навернути їх на вірний шлях, і в першу чергу, надають реальну допомогу їх дітям, використовують кожну можливість подарувати малюкам свято.

От і тепер за підтримки облдержадміністрації організували культурно-розважальний захід для них у театрі молоді. По завершенні вистави кожному малюку вручили новорічний подарунок – набір солодощів. Їх придбали на кошти, спеціально виділені для цього з обласного бюджету.

Це свято для вас ініціював голова облдержадміністрації Борис Петров, – розповів малюкам, вітаючи їх з днем Святого Миколая, заступник голови облдержадміністрації Микола Ярмощук. – Воно відкриває цілу низку новорічних та різдвяних заходів, які ми організовуємо цього року. Прагнемо того, щоб свято і радість прийшли у кожну запорізьку родину, щоб всі наші діти доторкнулися до дива і відчули себе щасливими.