Письма читателей

«ТАКА ВОНА, НАША НЯНЯ НАДІЙКА»
«Пишуть вам пенсіонери села Орлянка. Ми хочемо розповісти про добру людину. Це наша няня Надія Олександрівна Зайдуліна. Вона соціальний працівник, обслуговує 15 пен-сіонерів віком від 72 до 83 років. У такому віці дуже важко без людської допомоги. Та, дякувати Богові, що до нас ходить Надія Олександрівна. Скільки вона нам добра робить! І тиск поміряє, і ліки з аптеки принесе, буває, «швидку» викличе. А ще продукти та різні товари з крамниці привезе.

А навесні та влітку допомагає на городі: і посадити, і полити, і врожай зібрати, навіть з колорадським жуком допомагає боротися. А біля дворів бур’яни викосить, підлогу в хаті помиє. Завдяки їй ми отримали свої гривні з ощадних книжок.

Нелегко їй, бо село наше велике, а живемо ми на різних вулицях, і нашій Надійці доводиться їздити чимало. Важка ця праця. А ми до неї звертаємось, як до рідної матусі, хоча за віком вона нам в доньки, а то й в онучки годиться.

За все, що вона робить для нас, за її щире серце, турботу нам так хочеться їй віддячити. Хай цей лист буде привітанням зі святом Віри, Надії, Любові, який відзначається 30 вересня.

Я і мої подруги вітаємо всіх жінок, що носять ці святі імена, вітаємо і нашу газету «Надежда»!

Майже чотири роки ми виписуємо вашу газету. В ній нам дуже подобаються розповіді про сільських жителів, їх працю, проблеми. Буває, коли читаємо, без сліз не обходиться, бо болить душа за чуйних людей, їх працю й турботу про інших. Зі святом вас! Здоров’я, щастя, радості, великих перемог!

Л. БОЙЧЕНКО, М. ШУЛЬГА, Н. ЮЩЕНКО і О. ГАПОН, с. Орлянка Василівського району».

УЗНАЛА О СУДЬБЕ ОТЦА-ФРОНТОВИКА ИЗ ГАЗЕТЫ
Дорогая редакция газеты «Надежда»!

Хочу с вашей помощью выразить свою благодарность от жителей нашего села и от меня лично Евгению Васильевичу Гербичу за помощь в поисках наших родственников, которые погибли во время войны. Я ведь много лет искала сведения о своем отце и родственниках.

Очень хочется, чтобы наши дети и внуки знали и помнили о своих дедушках, которые погибли, защищая свою Родину. И вот благодаря Евгению Васильевичу, который, не жалея своих сил, добыл информацию, я знаю все о судьбе своего отца.

Евгений Васильевич Гербич - человек от Бога. Спасибо вам за ваш труд, низкий вам поклон! Здоровья вам, счастья и благополучия!

В. КРАСИНА, Ореховский район.