"Холостяк-4": Константин Евтушенко еще общается с первой любовью

Переглядів: 1556

12 лютого 2014 19:08

Холостяк-4: Константин Евтушенко еще общается с первой любовью фото
Константин Евтушенко до сих пор общается со своей первой любовью
Пока Константин Евтушенко выбирает себе возлюбленную на проекте «Холостяк-4», он успел рассказать, какой была его первая любовь, и даже поделился новостью о том, что до сих пор тепло общается с ней.

«Уявіть теплий ранок пізньої весни.. Довкола буяє зеленню і пахне квітами. Це була субота, люди щасливо прогулювались моїм рідним містом у передчутті дитячих канікул. Сьогодні мені здається, я відчував, що той день буде для мене особливим. Звично прямуючи у тренажерний зал на ранкове тренування, я просто перед входом зіштовхнувся з дівчинкою.

Не знаю, що в той момент відбулось між нами, але саме у ту хвилину я втратив спокій. Вона просто привіталась і так мило посміхнулась. Ніби-то нічого незвичайного, але саме та посмішка так сильно запала мені в душу. Пройшло кілька тижнів від нашої першої зустрічі, але емоції не вчухали ані на хвилину! І коли ми зустрілись вдруге – ми не розлучались вже аж до вечора. І так не хотілось, щоб той вечір наступав...

Мені було 15 років. У нас були чудові стосунки, ми багато часу проводили разом, відпочивали і вчились. Але ці стосунки не змогли пережити розлуку часом і відстанню. Я переїхав на навчання у Київ, а вона – у Берлін. Хоча до цього часу ми тепло спілкуємось і намагаємось бачитись тільки-но опиняємось в одній країні».

Вот такую историю любви поведал Константин Евтушенко. По всей видимости, «Холостяк» уже почувствовал состояние влюбленности на проекте, но к кому именно - станет ясно совсем скоро.

Источник: holostyak.stb.ua


Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: