"Ревизор": Ольга Фреймут рассказала о новой ведущей

Переглядів: 4021

31 травня 2013 20:10

Ревизор: Ольга Фреймут рассказала о новой ведущей фото
Ольга Фреймут о новой ведущей «Ревізора» и своем замужестве
Вчера известная телеведущая общалась с поклонниками во время онлайн-конференции на сайте «Нового» канала.

Недавно Оля заявила, что уходит из «Ревізора», и очень много вопросов касались именно этой темы. С разговора о будущем программы конференция, собственно, и началась.

«Не можна кидати друзів, зраджувати коханих, розлюбити рідну дитину – є речі, які робити просто неможливо. Недавно в «Комсомольській правді» я розповіла вам, що втомилася. Не тому що я якийсь хлюпік і нарікаю на життя, а тому, що я не можу робити щось неякісно. Я була з вами відверта і розповіла, що втомилася, адже програма «Ревізор» дуже вибаглива у виробництві. Вона буде виходити трохи пізніше або у іншому складі. Втім, після того, як я це заявила, піднялася хвиля тривоги… я зрозуміла, що не можу залишити «Ревізор» ні в якому разі», – рассказала Оля.

Так что поклонники могут не переживать – Фреймут «Ревізор» не бросит. Но еще одна ведущая в программе появилась: вы ее уже видели.

«Те, що буде нова ведуча… в мене вже з’явилася колега. Ми довго думали, кому довірити повторні ревізії. Адже, буває, ти прийняв рішення, а після виходу в ефір починається таке скаженіння масове. Ми вирішуємо цю проблему. Виникла така ідея, що шеф-редактор програми Анна Жижа поїде до Харкова і перегляне заклад», – дала ответ Фреймут.

Конечно же, не обошлось без вопроса о замужестве. Оказывается, под венец Оля не стремится. «Я не хочу заміж. Я не хочу робити те, що роблять усі. Це вже чиясь мрія – всі хочуть заміж, всі хочуть мати традиційне щастя, а я не хочу. Я просто дуже хочу бути щасливою в особистому житті, але йти заміж, щоб потім знову звідти йти… Навіщо мені треба?» – заявила ведущая.

Источник: teleblondinka.com


Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: