"Маршрутка до Роботиного": бої у Запорізькій області тривають, на фронті бракує бійців

Переглядів: 295

10 червня 2024 16:31

Маршрутка до Роботиного: бої у Запорізькій області тривають, на фронті бракує бійців фото
Роботине

"Життя на передовій: водії-механіки 65-ї окремої механізованої бригади ЗСУ розповіли про свою роботу та потребу в бійцях"

Водії-механіки 65-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, які працюють на Запорізькому напрямку, називають себе "Маршруткою до Роботиного". Вони використовують закордонні бронемашини для транспортування боєприпасів, їжі, бійців та евакуації поранених до лінії фронту. Вони поділилися своїми враженнями в інтерв'ю кореспондентці ТСН.

Водії-механіки називають нідерландський YPR "Юпік" та відзначають його зручність порівняно з радянськими БТРами. Командиром у механіків-водіїв є 47-річний Сергій, який відповідає за техніку, зброю та безпечні маршрути. Водії також зазначають, що найбільш важко переживати очікування бійців або втрати.

Під час поїздок до Роботиного водії потрапляли під обстріли з усього виду зброї, включаючи дрони, міномети та артилерію. Одним із водіїв є Мар'ян, який має 20-річний досвід у цьому виді діяльності та служив у Афганістані. Водії визнають, що найбільша потреба на передовій - у людях, оскільки жодна техніка не зможе працювати без них.




Схожі новини: