Втрати на Харківщині становлять вісім росіян до одного українця – Зеленський

Переглядів: 150

25 травня 2024 15:40

Втрати на Харківщині становлять вісім росіян до одного українця – Зеленський фото

Глава держави акцентував, що російському диктатору Володимиру Путіну байдуже на своїх людей

Президент Володимир Зеленський заявив, що в боях на півночі Харківської області співвідношення втрат між українськими та російськими військовими становить один до восьми — на одного загиблого воїна Збройних Сил України припадає вісім знищених окупантів. Про це він розповів у інтерв’ю казахському агентству Власть.

Глава держави акцентував, що російському диктатору Володимиру Путіну байдуже на своїх людей — як на цивільних, так і на військових.

"До цього тижня було близько 2000-3000 жертв — я постійно отримую аналітику про вбивство російських військових. 2000-3000 сімей втратили своїх дітей. Та йому абсолютно начхати. Путін у цей час у лазні перебуває, або де він там — у спа, яке показували не один раз?" — розповів президент.

Зранку 24 травня представник Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Ігор Прохоренко повідомив, що українським військовим вдалося зупинити російський наступ на Харківщині – тепер вони проводять контрнаступальні дії.

24 травня Зеленський заявив, що підрозділам Сил оборони вдалося взяти під контроль прикордоння Харківської області, куди на початку місяця зайшли російські окупаційні війська.

Уляна Кричковська, редакторка LIGA.net




Схожі новини: