За зраду судитимуть колишнього інспектора рибоохоронного патруля, який у Запорізькій області брав участь у рейдах з окупантами

Переглядів: 190

15 квітня 2024 10:45

За зраду судитимуть колишнього інспектора рибоохоронного патруля, який у Запорізькій області брав участь у рейдах з окупантами фото

Працівники ДБР завершили досудове розслідування у справі колишнього державного інспектора відділу рибоохоронного патруля, який за завданням окупантів контролює лов риби на захоплених територіях Запорізької області.

Ексголовний інспектор після захоплення півдня Запорізької області одразу пішов на співпрацю з окупаційною владою. Вже у березні 2022 року чоловік з власної ініціативи добровільно розпочав «службу» у незаконно створеному органі рибної інспекції окупаційної адміністрації рф в Бердянську. Про це повідомляє Теруправління ДБР у Мелітополі.

Він допомагав встановлювати ворогу контроль за підприємцями, які займаються ловом риби в Азовському морі. Разом з військовими рф брав участь в рейдах, які здійснювалися в інтересах окупаційної влади.

Колишній інспектор рибоохоронного патруля обвинувачується у державній зраді за ч. 2 ст. 111. Санкція статті передбачає позбавлення волі та на строк 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво здійснює Запорізька обласна прокуратура.




Схожі новини: