Даруватимуть весняний настрій: зеленбудівці показали народження майбутньої квіткової краси для незламного Запоріжжя

Переглядів: 166

14 квітня 2024 22:50

Даруватимуть весняний настрій: зеленбудівці показали народження майбутньої квіткової краси для незламного Запоріжжя фото

Працівники комунального ремонтно-будівельного підприємства «Зеленбуд» власноруч вирощують квіти

Квіткову красу вирощують у спеціально облаштованих теплицях.

«Навіть у важкі часи прагнемо, щоб наше рідне Запоріжжя ставало ще гарнішим, - зазначається на фейсбук-сторінці підприємства. - Ось так цьогоріч народжується майбутня квіткова краса для нашого незламного міста.

Завдяки золотим рукам наших працівниць яскраві квіти вже скоро прикрашатимуть запорізькі парки і сквери та даруватимуть весняний настрій запоріжцям. А поки що наші майстрині з любов'ю і теплом щодня доглядають, поливають, пересаджують кожну маленьку квіточку.

У ці весняні погожі дні зеленбудівці займаються прибиранням, навантаженням і вивезенням опалого листя, гілля та сміття, комунальники поливають квітники і зелені насадження, наводять лад на клумбах.

І вони дуже засмучуються, коли виявляють пошкоджений квітник. Як, наприклад, біля адміністративної будівлі ОДА і облради.

«Цього разу невідомі особи зірвали і поламали тюльпани та викопали цибулинки тюльпанів у центрі клумби на Майдані Героїв. Також зовсім нещодавно там були зірвані і зламані нарциси.

Шкода, що хтось знову витратив свій вечір чи ранок на таку ганебну справу. Особливо неприємно, що це відбувається в самому серці міста, на Майдані Героїв.

Наші працівники, попри все, продовжують щодня дбати про зелену красу Запоріжжя. Вкотре закликаємо містян бути свідомими. Хай незважаючи ні на що, наша весна буде гарною і квітучою», - говориться у пості на фейсбук-сторінці «Зеленбуду».




Схожі новини: