У Запоріжжі чоловіка побили та кинули помирати біля дороги

Переглядів: 197

12 квітня 2024 12:45

У Запоріжжі чоловіка побили та кинули помирати біля дороги  фото

У Шевченківському районі міста біля проїжджої частини пішохід висловив обурення поведінкою водія, за що отримав чисельні удари по голові.

До поліції надійшло повідомлення від працівників однієї із міських лікарень про госпіталізацію 50-річного чоловіка із тяжкими тілесними ушкодженнями. 

Попередньо з’ясовано, що 9 квітня близько 20:50 по одній із вулиць Шевченківського району на великій швидкості рухався автомобіль. Перехожий обурився на недотримання ПДР та махнув руками. Транспортний засіб різко зупинився, з нього вийшли водій і пасажир. Між чоловіками розпочався словесний конфлікт, у результаті якого водій побив старшого чоловіка по голові. Потерпілий впав на землю без свідомості та почав стікати кров’ю, а чоловіки поїхали з місця події. Свідки викликали швидку.

На ранок 10 квітня оперативники встановили транспортний засіб, на якому пересувався зловмисник, а згодом і його особу. Ним виявився 40-річний неодноразово судимий місцевий житель, який до того ж наразі перебуває під слідством за вчинення інших злочинів. Поліцейські його затримали.

 




Схожі новини: