Сара Джессіка Паркер зізналася, чому не обмежує доньок у харчуванні

Переглядів: 176

5 квітня 2024 11:10

Сара Джессіка Паркер зізналася, чому не обмежує доньок у харчуванні фото

Акторка та Меттью Бродерік виховують сина Джеймса та двох доньок-підлітків.

Дівчаток народила сурогатна мама. 59-річна американська акторка Сара Джессіка Паркер навмисно заохочувала своїх 14-річних доньок Табіту та Меріон мати “кращі стосунки” з їжею, ніж вона. Про це зірка екрану розповіла в подкасті “Ruthie’s Table 4”.

Мама трьох дітей зізналася, що не забороняє спадкоємицям їсти стільки цукру, стільки вони самі захочуть. За словами Сари, вона не хотіла, аби діти сприймали їжу “як ворога”, адже їй свого часу не дозволяли вживати шоколад, печиво тощо. Через це обмеження акторка та її брати й сестри купили “купу тістечок і печива” одразу після виїзду із сімейного будинку. “Я не хотіла цього для них. У нас вдома є печиво, є торт, у нас є все. І в результаті у вас кращі стосунки”, — розповіла зірка серіалу “Секс і місто”.

Сара додала, що її доньки займаються спортом, тому вона не переймається, що солодке може нашкодити їхньому здоровʼю. Окрім 14-річних доньок, у Паркер та Меттью Бродеріка є 21-річний син Джеймс. Акторка зізналася, що і чоловік, і вона готують їсти. “Ми вечеряємо всією сім’єю щовечора. І завжди вечеряємо щонеділі ввечері. Це те, що ми робимо”, — розповіла виконавиця ролі Керрі Бредшоу.

 




Схожі новини: