"Я не сприйняв початок війни": Коля Сєрга зізнався, чому будував свою кар'єру в Росії

Переглядів: 219

3 квітня 2024 17:10

Я не сприйняв початок війни: Коля Сєрга зізнався, чому будував свою карєру в Росії фото

Сєрга сказав, що шкодує про свою інфантильну позицію та зараз точно вчинив би інакше.

Відомий український співак Коля Сєрга довгий час жив та будував свою кар'єру на дві країни. Навіть у 2014 році, коли ворог анексував Крим та почав свій наступ на Сході, артист продовжував просувати свою творчість у країні-агресорці.

Зараз музикант визнав свою помилку. Він зі сльозами на очах зізнався, що у нього була інфантильна позиція і не до кінця розумів усе, що відбувалося:

Я не сприйняв анексію Криму. Я не сприйняв початок війни. І це була дуже інфантильна позиція. Якби я розумів, що відбувається, чи вчинив би я інакше? Так, я б вчинив інакше. Я був би на Майдані серед кращих людей... Я занурився у вивчення української літератури. І мені одразу попався Микола Хвильовий – "Арабески". Я прочитав, і був приголомшений. Я сидів і в мене сльози текли по щоках від того, що я зрозумів, що мене просто обманули. Ну це вау, це світовий рівень.

Після повномасштабного вторгнення російських військ Сєрга кардинально змінив свою позицію: він повністю перейшов на українську мову та став на захист держави у складі ЗСУ.

"Мій перехід був різкий. Я собі заборонив спілкуватися російською мовою. Наприклад, у мене була колись пісня, називалася "Бога след". Така балійська пісня. Насправді, в порівнянні дуже легко любити життя без війни, але коли з’являється війна, і ти… глобальна картина доповнюється, і ти бачиш не Бога слід, як у тій пісні, а Бога тінь", – поділився співак.

Джерело: УНІАН




Схожі новини: