Велике прибирання: все більше запоріжців долучається до весняної Толоки-2024

Переглядів: 237

1 квітня 2024 19:30

Велике прибирання: все більше запоріжців долучається до весняної Толоки-2024 фото

Наразі вже багато локацій приведено до належного санітарного стану в рамках весняної Толоки, яка триватиме з 25 березня до 5 травня.

Як інформує департамент муніципального управління Запорізької міської ради, разом з працівниками комунальних підприємств та закладів в толоці беруть активну участь і містяни, які прибирають місто від сміття.

«Дякуємо всім, хто долучається до цієї важливої справи, включаючи наймолодших мешканців. Ваша активна участь свідчить про те, що разом ми здатні змінювати наше місто на краще. Кожна допомога, будь то велика чи мала, має велике значення у вирішенні наших спільних проблем і покращенні нашого оточуючого середовища.

Спільна робота завжди приносить гарні результати. Об'єднаймо зусилля та зробимо місто чистим до приходу травневих свят», - говориться у повідомленні.

Початок толоки прокоментував секретар міської ради Анатолій Куртєв:

- Вже два роки поспіль ми з вами маємо добру традицію - спільне прибирання нашого рідного міста. І цей рік теж не став виключенням.

Тож запрошуємо всіх згуртуватися для того, щоб зробити Запоріжжя ще більш гарним і комфортним. Міські комунальні служби розпочали толоку ще 25 березня, а всі охочі можуть доєднатися до неї вже з 1 квітня.

Для цього потрібно:

  • Створити свою команду, дати їй назву та зареєструватися через гугл-форму
  • Обрати, як саме хочете зробити Запоріжжя охайнішим: прибиранням прибудинкової території, висадженням квітів, фарбуванням дитячих майданчиків тощо
  • Долучитися, зробити фото та опублікувати їх на власних сторінках з хештегами:

       #запоріжжя_toloka_festival_2

      #спільнийЗапорізькийрезультат

      #робимо_Запоріжжя_кращим

Кращі команди отримають подарунки: генератори та холодильники.

Приєднуйтесь до великого прибирання!», - закликав запоріжців Анатолій Куртєв.




Схожі новини: