У прифронтовому Оріхові під час збуту чергової «дози» затримали наркоторгівця

Переглядів: 194

28 березня 2024 14:52

У прифронтовому Оріхові під час збуту чергової «дози» затримали наркоторгівця  фото

Працівники сектору кримінальної поліції Пологівського районного відділу поліції Запорізького райуправління отримали оперативну інформацію про те, що 57-річний чоловік розповсюджує наркотики на території регіону.

Правоохоронці встановили, що фігурант продавав «товар» наркозалежним клієнтам у спосіб «із рук в руки».

26 березня на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України правоохоронці затримали чоловіка під час збуту чергової «дози». Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Запорізькій області. 

Також під час санкціонованих обшуків за місцем мешкання правопорушника працівники поліції виявили та вилучили 3 500 гривень, отримані злочинним шляхом, згорток із речовиною рослинного походження (попередньо - канабіс), а також саморобний пристрій для куріння.

Всі вилучені речові докази направлені на експертні дослідження до Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Під процесуальним керівництвом Пологівської окружної прокуратури слідчі поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

 




Схожі новини: