Жорстка дисципліна: Єфросиніна про спосіб життя під час війни та мотив зміни діяльності

Переглядів: 217

21 березня 2024 19:35

Жорстка дисципліна: Єфросиніна про спосіб життя під час війни та мотив зміни діяльності фото

20-го березня "Українська правда" вперше за роки свого існування нагородила сотню лідерок у рамках проєкту "УП100. Сила жінок".

Серед лауреаток рейтингу УП опинилася телеведуча і засновниця ГО "Фонд Маша" Марія Єфросиніна.

В коментарі для УП Марія розказала про значення отриманої нагороди, згадала, що стало головною мотивацію до переходу у соціальну галузь та відповіла, як не дає собі "розсипатись".

Єфросиніна зазначила, що нагорода - визнання її великої справи:

"Вона, перш за все, визначає для мене визнання моєї соціальної діяльності. Сьогодні мене чомусь питали про інші речі, а мені хотілося говорити, що я відчуваю дуже сильні і пронизливі емоції через те, що перейшла з категорії "шоубізнес" в категорію "суспільство", що для мене сьогодні є важливою цінністю".

"І це і є трансформація, і тут є відповідальність. Тут є всі мої висновки, досвід, все, що я зробила за ці роки. Мені хотілося говорити про це, і я мрію про те, коли все ж таки на перший план вийде моя діяльність, аніж ті хайпові теми, які обговорюють постійно.

Хоча... Розумію, якщо в мене є можливість підіймати серйозні соціальні дискусії, я буду цим займатися. Але саме ця нагорода для мене - визнання моєї великої справи", - наголосила ведуча.

Єфросиніна також розказала, що стало основною мотивацією для переходу в соціальну галузь.

"2014-ий рік. Коли в мене забрали можливість приїхати на мою землю, в Крим, в Керч, де похований мій тато.

Дуже добре пам'ятаю, я була вагітна Сашком. Кілька років лише, як існували соціальні мережі, Facebook, Instagram, який тоді не був взагалі розвинений. Розумію, що, можна ж, маючи аудиторію в 60 тисяч підписників, взяти і попросити людей зібрати гуманітарну допомогу, а раптом зберу автівку. А ми зібрали 7 вантажівок для жінок і дітей. І я зрозуміла силу публічності. З тих пір не зупинялась", - розказала Єфросиніна.

"Сьогодні, чомусь, цінність цієї діяльності для мене (може через те, що тепер вона займає все моє життя), те, чим я займаюся 26 років - стало роботою, ремеслом. А от справа, від якої в мене перехоплює подих, це воно. Тому це перше моє таке визнання", - додала Марія.

А ще Єфросиніна, яка встигає висвітлювати соціальні проблеми, допомагати українцям, виховувати дітей і бути турботливою дружиною, розповіла, як зберігає красу і енергію в такі скрутні часи.

"Це жорстка дисципліна способу життя. Я постійно перебуваю під наглядом лікарів, постійно маю нагляд за станом свого здоров'я. Мені не можна розвалитися, а мій організм періодично хоче. Тому що в мене двоє дітей, велика фундація, в мене великі команди, в мене велика відповідальність за тисячі жінок, які стоять на листах очіуквання на реабілітацію в "Фонд Маша"", - розповіла телеведуча.

"Я не можу. Приймаю купу різних БАДів, в мене розписано прийом всього: їжі, води. Займаюся спортом чи не щодня, контролюю свій сон і іноді усамітнююся. Усамітнююся на кілька днів, для того, щоб видихнути й перезавантажитись.

Іноді мовчу, іноді плачу, але усамітнення мені допомагає більш за все. Я практикую медитацію, роблю її 2 рази на тиждень. І я беру енергію в жінок. Тому що, коли бачу, через що проходять вони, повірте, ми молодці, ми ще нормально тримаємося. Беру з них приклад", - пишається українками Марія.

Джерело: Таблоїд




Схожі новини: