У Запорізькій області відновили енергопостачання майже семи тисячам родин

Переглядів: 210

18 березня 2024 12:30

У Запорізькій області відновили енергопостачання майже семи тисячам  родин фото

«Запоріжжяобленерго» відновило енергопостачання 6,9 тисячі родин протягом вихідних.

Минулої п’ятниці, 15 березня, бригади «Запоріжжяобленерго» усунули спричинені новими рашистськими обстрілами пошкодження електрообладнання у прифронтовій території Пологівського району та повернули світло 156 родинам.

Також протягом 16-17 березня енергетики усунули низку технологічних порушень та відновили енергопостачання 65 домівок у 2 прифронтових населених пунктах та ще 4419 абонентів у Запоріжжі та Запорізькому районі. Про це повідомляє пресслужба ПАО "Запоріжжяобленерго". 

Вчора ввечері через пошкодження лінії електропередачі були знеструмлені 1377 осель на Новомиколаївщині. Менше як за годину більша частина за них – 1135 родин були заживлені. Роботи з відновлення енергопостачання решти споживачів, а також 5 абонентів Запорізького РЕМ, знеструмлених напередодні внаслідок технологічного порушення, заплановані на сьогодні.

Станом на ранок 18 березня через бойові дії на підконтрольній території Запорізької області повністю або частково без енергопостачання залишаються 50 населених пунктів (3730 споживачів).

З технологічних причин знеструмлено 247 абонентів.

 




Схожі новини: