Пугачова публічно підтримала Могилевську, яка сиділа у бомбосховищі під час обстрілу Кривого Рогу

Переглядів: 227

15 березня 2024 20:00

Пугачова публічно підтримала Могилевську, яка сиділа у бомбосховищі під час обстрілу Кривого Рогу фото

Артистка дивилася прямий ефір української колеги, коли росіяни гатили по місту.

Російська співачка Алла Пугачова, яка разом з чоловіком Максимом Галкіним публічно виступає проти війни, яку РФ розв’язала проти України, висловила підтримку співачці Наталії Могилевській.

Ввечері 12 березня росіяни випустили ракети по Кривому Рогу. У цей момент Могилевська з командою перебувала в місті, де мала давати концерт. Під час повітряної тривоги музиканти сховалися у коридорі, звідки Могилевська вийшла у прямий ефір у своєму Instagram, аби підтримати фанів. Українська виконавиця розповіла, що поруч з нею дуже добре чутно вибухи. Відео ефіру артистка розмістила у фотоблогу і підписала його:

"Гучні вибухи просто зараз! Концерт не починаємо! Кривий Ріг, ми з тобою. P.S. Оновлена інформація. 19:02. Це був прильот у житлову багатоповерхівку. Наші співчуття всім постраждалим".

На цей пост Могилевської відреагувала Алла Пугачова. Вона висловила підтримку артистці: “Ой, Наталіє! Душею з вами. Жах!”.

Зазначимо, що Алла Пугачова та Максим Галкін разом з дітьми виїхали з Росії на початку повномасштабної війни. Галкіна визнали у РФ “іноагентом” через те, що він публічно критикує і висміює владу Кремля та підтримує Україну.

ТСН




Схожі новини: